Release notes

30 sep 2022

Uppdateringar i september

 • Vi har gjort det enklare att koppla kvitton till dina banktransaktioner när du har flera som ska bokföras med samma mall. Du får en bra översikt och håller enkelt koll på att rätt underlag hamnar på rätt transaktion. Läs mer här!
 • Få bättre koll på dina återkommande fakturor! Nu sammanställer vi de återkommande fakturor som genererats per dag i en notis vilket gör det enklare att få en bra överblick. Under Inställningar och Hantera notiser kan du också välja att få notiserna via e-post.

31 aug 2022

Uppdateringar i Augusti

 • Tre nya bokföringsmallar är tillagda för bokföring av Förseningsavgift till Skatteverket, Intäktsränta på skattekonto samt Kostnadsränta på skattekonto.
 • Den manuella bankimporten har nu stöd för det nya kontoutdragsformatet i SEB
 • För att du enkelt och snabbt ska hitta bland dina Inställningar har vi lagt till en sökfunktion. Skriv in det du letar efter i fältet uppe till höger och klicka dig vidare till rätt sida.

14 jun 2022

Ny lösning för deklaration och årsredovisning

Nu stänger vi ner Digital årsredovisning. Du som driver aktiebolag kan istället göra din årsredovisning och deklaration via vår smidiga integrering till Årsredovisning Online!

Du ansluter till tjänsten direkt från bokslutet i Bokio. Bokföringen förs över automatiskt så att du enkelt kan skapa din årsredovisning och deklaration i Årsredovisning Online. Där har du även har tillgång till support om du behöver hjälp. Läs mer om Årsredovisning Online!

31 maj 2022

Andra uppdateringar i maj

 • Har du delat upp en importerad banktransaktion av misstag? Nu kan du återställa delade transaktioner.
 • Skapa bankregler ännu smidigare! Klicka på Skapa bankregel direkt på en transaktion så fylls all info i automatiskt.
 • Kom igång och testa Återkommande fakturor! Finns just nu i beta, tillgänglig för alla fram till 31 juli, därefter ingår den i planen Business.
 • Förbättrad navigering mellan verifikat, utlägg och utbetalningar i utläggshantering.
 • Möjlighet att bifoga filer när du kontaktar support vid inloggat läge.

10 maj 2022

Ta emot e-fakturor

Låt dina leverantörer skicka e-fakturor till dig! Nu kan alla med planen Balans eller Business ta emot e-fakturor direkt i Bokio. När e-fakturan registreras får du en notifikation och leverantörsfakturan skapas upp automatiskt. Du hanterar sedan bokföringen snabbt och enkelt utan att behöva mata in några siffror manuellt. Så aktiverar du e-faktura!

23 mar 2022

Bankregler

Från och med idag kan du snabba upp bokföringen av banktransaktioner ännu mer än tidigare. Alla företag med prisplanen Business kan nu skapa så kallade bankregler som gör att rätt bokföringsmall automatiskt väljs vid bokföring av banktransaktioner. Så fungerar bankregler.

Buggfixar

 • Om man tidigare påbörjat en beställning av ett Bokio Mastercard och sedan ändrat namn på sig som privatperson eller ändrat företagsnamn så gick det inte att slutföra beställningen. Det fungerar nu att beställa kortet med de nya uppgifterna.

8 mar 2022

Delbara egna bokföringsmallar

Nu kan du dela med dig av dina egna bokföringsmallar till andra Bokio-användare. Alltså bokföringsmallar du skapat själv som hjälper dig att bokföra snabbare och säkrare. Se hur du skapar dina bokföringsmallar.

3 mar 2022

Ta emot e-fakturor med Bokio Företagskonto

Nu kan du ta emot e-fakturor från dina leverantörer direkt till Bokio. Detta förenklar både bokföringen samt att du om du har Bokio Företagskonto, kan betala leverantörsfakturan med ett klick. Att ta emot e-faktoror finns än så länge bara för företag med Bokio Företagskonto.

1 nov 2021

Bankkonto-balanser

Se dina bankkonto-balanser tillsammans med dina bokförda balanserna på sidan Översikt.