Gratis bokföringsprogram

Scanna dina kvitton och bokför kostnaden, direkt i mobilen. Inget krångel med pärmar eller papper. Ett digitalt bokföringsprogram har aldrig varit enklare.

Skapa gratiskonto

Automatiserad bokföring - Bokio hjälper dig

employee-png

1. Fota kvitto

Du kan fota kvitton eller ladda upp en pdf direkt till Bokio. Bokför underlagen direkt eller senare.

salary-png

2. Automatiserad bokföring

Låt Bokio tolka av ditt kvitto eller faktura och automatiskt skapa dina verifikat. Bokio bokför automatiskt fakturor och löner som du skapar.

print-png

3. Bokslut och deklaration

Analysera diagram för att se hur ditt företag går. Bokio hjälper även till med momsrapporter, bokslut och deklaration till Skatteverket.

Bokio förenklar ditt ekonomiarbete

Gör som tusentals företagare, använd Bokio gratis för alltid. Lägg till våra tilläggstjänster för support eller redovisningsexpert som sköter ditt ekonomiarbete.

Alltid gratis

0 kr

bokio-bokforingsprogram-header-jpg

Se hur det fungerar att bokföra i Bokio

Bokio är på den kraftfullt och enkelt. Även utan kunskap om bokföring ska det vara möjligt att driva företag och sköta sin bokföring. Fota med mobilen eller skicka in ditt kvitto med e-post till Bokio för enkel bokföring och alla underlag säkert sparade digitalt.

Röster om Bokio Lön

marcus-tybell-png

Marcus Tybell

Beerme.se

"Vi är flera företag som håller på med Craft Beer, både produktion och distribution. Vi gillar att vara i framkant med all tänkbar teknologi som gör att vi kan göra jobbet bättre och enklare. Administration ska vara lekande lätt. Valet blev enkelt för oss. Därför använder vi bokio som lönehanteringssystem, så vi kan fokusera på det vi tycker är kul istället! Ska bli intressant och se om vi kan effektivisera mera med deras nya tjänster"

kajsa-fred-png

Kajsa Fried

Redovisningskonsult,
Mcon AB

"Som redovisningskonsult uppskattar jag ett system som faktiskt gör mitt jobb enklare även när mina kunder själva har gjort sina löner. Det har varit spännande att vara med om att ta fram ett verktyg som verkligen kommer underlätta för alla mina driftiga företagare!" 

simon-jakobsson-png

Simon Jakobsson

Co-founder,  Tokyo Traffic Jam Studios AB

"Vi är en filmstudio som vill ha koll på lönerna själva men vi är inte intresserade av att göra det svårt för oss. Bokio fixar detta galant åt oss! Snygga specar blir det också. Tack."