Kom igång med Bokio idag!

Med företagskonto och automatiserad bokföring samlat blir allt enklare, tryggare och billigare. Kom igång direkt, du binder dig inte till något.

Skapa konto Se våra priser
Äntligen! Säg hej till företagskontot som gör det ovanligt enkelt att bokföra

Äntligen! Säg hej till företagskontot som gör det ovanligt enkelt att bokföra

Nu kan du öppna företagskonto på samma ställe där du gör din bokföring, fakturering, lön och annan företagsadministration. Inga omvägar eller dyra kopplingar till en extern bank. Samla allt du behöver på ett ställe till ett fast pris, i Bokio!

Bank + Bokföring = Sant

Varför göra det krångligt? Med Bokio Företagskonto får du integrerat bankkonto, bankgiro, företagskort och flera andra banktjänster som gör det möjligt för dig att hand om ekonomin lika enkelt som bokföringen. Med återbäring på insatt kapital och cashback på kortköp gör vi det möjligt för dig med Premium Plus att dessutom tjäna pengar på ditt företagskonto. Ett plus i plånboken helt enkelt!

Vad betalar du egentligen för din bank? Ingen startavgift, dolda avgifter eller extra kostnad för att koppla till bokföring

Visste du att många banker tar upp till 2500 kr i startavgift för att öppna ett företagskonto? Ofta behöver du också gå igenom flersidiga dokument med priser för olika transaktioner, överföringar och annat som är svårt att begripa. Dessutom tar de flesta banker en månatlig avgift för tillgång till konto och bankkort samt för att kunna koppla till ditt bokföringsprogram.

Inga startavgifter eller dolda avgifter

Vi ser till att du faktiskt vet vad du får betala för dina banktjänster! Med Bokio Företagskonto får du ett pris som är lättbegripligt och rättvist. Tjänsten som erbjuds i samarbete med Svea Bank ingår i våra premiumplaner – utan startavgift eller andra dolda avgifter.

All företagsadmin i ett system

Med Bokio Företagskonto blir bokföring och admin mer automatiserad. Istället för att importera transaktioner från en extern bank, växla till banken för att betala och sedan gå tillbaka till Bokio för att bokföra så kan du nu göra allt på ett ställe hela vägen.

Logga in i Bokio och få full insyn i din ekonomi och bokföring. Färre steg och mindre manuellt arbete gör det enklare att vara up-to-date och upptäcka eventuella fel tidigt så att du undviker tidskrävande felhantering i framtiden.

Vad ingår?

 • Bankkontonummer
 • Bankgironummer
 • Företagskort
 • Fria banktransaktioner inom Sverige
 • Fria bankgiro- och plusgirotransaktioner
 • Automatisk avprickning
 • Internationella betalningar och IBAN (kommer snart)
 • Återbäring på kontosaldo (med Premium Plus)
 • 1 % cashback på kortköp (med Premium Plus)

Öppna ditt företagskonto

Betala leverantörsfaktura med Bokio Företagskonto

Missa inga betalningar till dina leverantörer

Skicka dina leverantörsfakturor direkt till Bokio med kvittoinkorgen, fota med mobilappen eller ladda upp via datorn. Lägg till din leverantör som mottagare, schemalägg betalningen och signera med BankID. När detta är gjort går du direkt vidare och förbereder bokföringen av fakturan med hjälp av våra färdiga mallar. När pengarna dragits bokförs fakturan automatiskt!

Automatisk avprickning av dina kundfakturor

Genom att skapa en faktura och använda Bokio Företagskonto som betalmetod får du automatiskt en notis när kunden har betalat. Fakturan prickas sedan av och bokförs helt automatiskt, utan att du behöver lyfta ett finger!

Läs mer om automatisk avprickning

Företagskortet som ger mer

Gör det enkelt att hålla isär företagets och privata utgifter med ett företagskort som är direkt kopplat till ditt bankkonto i Bokio. Kortet, ett Mastercard debetkort, funkar lika bra online som i butik och är perfekt att ta med på tjänsteresor både i Sverige och utomlands.

 • Alla transaktioner synkas automatiskt till din bokföring
 • Missa aldrig några kvitton med smarta notiser i mobilappen
 • 1% cashback på varje kortköp med Premium Plus

Läs mer om Bokio företagskort

Öppna ditt företagskonto på nolltid

Inga fysiska möten, dokument eller krångliga processer för att du ska få ditt företagskonto. Vi vet att din tid som företagare är värdefull, därför ser vi till att du får bästa möjliga förutsättningar att lyckas så snabbt som möjligt. Oavsett om du redan har en bank eller ej så går det snabbt att komma igång så att du kan lägga tiden på annat. Behöver du hjälp med att byta bank? Inga problem, vi vägleder dig!

Öppna ditt företagskonto

Tjäna pengar på ditt företagskonto – ett Plus i plånboken!

För första gången någonsin kan du få finansiell återbäring direkt i din bokföringstjänst. Med vår nya plan Premium Plus kan du på ett enkelt sätt boosta ekonomin och till och med tjäna pengar på att driva ditt företag i Bokio:

 • Återbäring på insatt kapital*
 • 1 % cashback på kortköp

Hos Bokio får du din finansiella återbäring månadsvis till skillnad från många andra tjänster som endast gör utbetalningar årsvis. Dessutom är återbäringen på transaktionskontots saldo, vilket innebär att du inte heller behöver låsa ditt kapital! Procent

Se vad du kan tjäna här

Powered by Svea

*återbäring förändras regelbundet, besök den här sidan för aktuell återbäring.

Kom igång med Bokio idag!

Med företagskonto och automatiserad bokföring samlat blir allt enklare, tryggare och billigare. Kom igång direkt, du binder dig inte till något.

Skapa konto Se våra priser