Hjälp med att komma igång?

Här ovan hittar du de vanligaste frågorna för att komma igång med Bokio. Hittar du det inte här så svarar vi på dina frågor kring teknisk support och hjälper dig att komma igång med Bokio. Mejla eller skicka meddelanden till oss dygnet runt, så hör vi av oss så fort vi kan!

support@bokio.se

Fråga och diskutera Bokio och ekonomiarbete i allmänhet i facebookgruppen för alla företagare som använder Bokio.

 

Bokföringshjälp?

Bokio är alltid gratis att använda och kommer så förbli om man vill göra bokföringen själv. Vill man däremot få hjälp kan man köpa det direkt från systemet när du inte vet hur du bokför själv i gratis versionen av Bokio. Ni kan tex köpa hjälp med bokslut eller enskilda verifikat som ni inte vet hur man ska bokföra.

Prioriterad support

Med en liten avgift på 100 kr per månad får du direkt tillgång till prioriterad support med svar på frågor inom 24 timmar.

Auktoriserad redovisningskonsult

Vi kan hjälpa dig med billig bokföring till ett fast pris och hjälp med att svara på alla typer av frågor som du har kring ditt företagande. Kontakt kan tas direkt genom systemet och alla partnerkunder har dessutom en personlig kontaktperson som hanterar just ditt företags bokföring. Läs mer om Partner-planen >>

För att få hjälp med enskilda verifikat skapar man en ny händelse i Bokio och laddar upp sitt underlag (pdf eller bild). Sedan klickar man på Hjälp mig bokföra detta. En bokföringsexpert återkommer om mer information behövs för att slutföra bokföringen. Ni får också en beskrivning på hur det bokfördes så att ni ev. kan göra det själva nästa gång.

För frågor kring Partner-planen eller tillfälligt köp av bokföringshjälp, maila oss dygnet runt så hör vi av oss så snart vi kan!
support@bokio.se

 

Bokio AB
Geijersgatan 1B
411 34 Göteborg