Kom igång med Bokio idag!

Med företagskonto och automatiserad bokföring samlat blir allt enklare, tryggare och billigare. Kom igång direkt, du binder dig inte till något.

Skapa konto Se våra priser
Nu kan du få förslag på hur du ska bokföra, helt automatiskt!

Nu kan du få förslag på hur du ska bokföra, helt automatiskt!

Med våra smarta bokföringsmallar slipper du hålla koll på bokföringskonton, debet och kredit. Du behöver bara veta vad du har köpt, söka och välja rätt mall – lätt som en plätt! Men vad händer egentligen när du känner dig lite osäker? Nu gör vi vägen till snabb, korrekt och enkel bokföring ännu kortare med automatiska förslag!

Att använda dina banktransaktioner som grund när du bokför är ett väldigt bra tillvägagångssätt för både enklare, mer effektiv och korrekt bokföring! Du har då redan från start med dig all viktig information (såsom summa, datum och meddelande). I Bokio gör du detta enklast genom att använda Bokio Företagskonto (integrerat bankkonto, bankgiro och företagskort direkt i Bokio) alternativt med automatisk bankkoppling om du har en extern bank.

Tack vare den information som faktiskt finns i transaktionerna har vi nu kunnat ta våra populära bokföringsmallar till nästa nivå!

Mindre sökande, mer automation

Genom att analysera transaktionsdata och vilka mallar som används mest kan vi nu ge automatiska förslag på vilken bokföringsmall som passar för en specifik transaktion. Det enda du behöver göra är att klicka på transaktionen i listan så får du upp den eller de bokföringsmallar som matchar bäst (i de fall vi har möjlighet att ge förslag)!

  • Du slipper själva skriva in och söka efter en mall varje gång du ska bokföra
  • Mindre osäkerhet med guidning till val av mall
  • Mindre manuellt arbete och färre klick för att färdigställa din bokföring
  • Färre repetitiva uppgifter gör det enklare att bibehålla fokus och se till att det blir rätt

Automatiska förslag på bokföringsmall

I dagsläget är det för inköpsställen som är de mest förekommande (för utgående transaktioner) som vi kan ge förslag för. Detta innebär att alla transaktioner inte kommer kunna få en match, men vi bygger löpande på med fler förslag! 

Läs mer om hur du bokför dina transaktioner enklast i Bokio!

Tidigare visade vi dig dina mest använda mallar och det kan du fortfarande se om du vill! Klicka bara på "Visa dina vanligaste mallar istället för förslag" så får du upp dessa istället för de automatiska förslagen.

Vad blir nästa steg?

Vi fortsätter att utveckla och bygger löpande på så att du ska kunna få automatiska förslag oftare och för ännu fler typer av transaktioner. För de transaktioner som vi i dagsläget inte kan ge förslag för, kan du precis som vanligt söka efter mallen själv. Du kan också sätta upp egna bankregler för att enkelt kunna registrera dina transaktioner med ett klick!

Kom igång med Bokio idag!

Med företagskonto och automatiserad bokföring samlat blir allt enklare, tryggare och billigare. Kom igång direkt, du binder dig inte till något.

Skapa konto Se våra priser