Anlita en redovisningskonsult

Rådgivare? Bollplank? Kvalitetssäkrare? Få hjälpen du behöver av proffs i Bokio.

Så här funkar det

Vi gör det lätt för dig som företagare att få bokföringshjälp, ekonomisk rådgivning eller andra redovisningstjänster.

Du väljer redovisningsbyrå

Skicka en offertförfrågan och berätta vad du behöver hjälp med.

Få offert från byrå

Redovisningsbyrån återkopplar till dig med ett prisförslag på ditt önskade upplägg.

Bjud in din redovisningskonsult

När ni överens om ett upplägg bjuder du in din konsult till ditt företag i Bokio.

Skräddarsy ditt eget paket

Det här kan du få hjälp med:

  • Komma igång i Bokio
  • Kvalitetssäkra din bokföring
  • Deklarationer
  • Bokslut och rapportering
  • Pension
  • Årsredovisning
  • Löpande bokföring
  • Lönehantering
  • Bolagsärenden
  • Skatterådgivning och K10

Våra samarbetsbyråer

Accountor

Med expertis inom småföretag har Accountor samarbetat med Bokio sedan 2019 och hjälper redan hundratals Bokioanvändare.

Få offert

Deskjockeys

Experter på att lösa dina bekymmer med skatter, bokföring och annat som får dig att ligga sömnlös. Med Deskjockeys får du alltid fast pris.

Läs mer och få offert

One Economy

Under tiden du fokuserar på din kärnverksamhet så tar One Economy hand om resten. Din ekonomi är vårt jobb och vi älskar det vi gör.

Få offert

Studac

Hos Studac får du kostnadseffektiv redovisningshjälp av skickliga studenter, som brinner för att hjälpa småföretagare och samtidigt samla på sig värdefull erfarenhet!

Läs mer och få offert

Winwin ekonomi

Med över 10 års erfarenhet erbjuder Win-Win Ekonomi fasta priser och digitala lösningar för kunder som till stor del gör sin egen bokföring, självklart med personligt engagemang.

Läs mer och få offert

Xtra Mile är en etablerad redovisningsbyrå baserad i Stockholm och Göteborg som hjälper till med alla typer av uppdrag. Samarbetsbyrå sedan 2019.

Läs mer och få offert

Easycount

Easycount är snabbfotade, personliga och engagerade och kan hjälpa dig med de flesta av dina företagsbehov, alltid till ett fast pris.

Få offert

One Economy

Vill du synas här? Bli en Byråpartner!

Läs mer om Bokio Byråpartner

Du och din redovisningskonsult

Tips för ett lyckat samarbete!

Tänk noga igenom vad du vill ha hjälp med

För att du ska känna att samarbetet med din konsult tillför värde i din verksamhet, är det bra om du har koll på din egen kunskapsnivå. Tänk på vad du behöver hjälp med och vad du faktiskt kan klara av att göra själv.

Personkemi och förtroende

Sträva efter en långsiktig relation. Hitta en redovisningskonsult som du litar på och kan växa med dig i takt med att dina utmaningar som företagare förändras.

Var öppen för att lära dig

Ta vara på möjligheten att lära dig av ett proffs. Om du är öppen kan du snabbt lära dig och samtidigt bli en mer påläst köpare, dessutom kommer samarbetet med byrån bli smidigare och bättre.

Bokio tar inte ansvar för samarbetet du ingår med din konsult, vi agerar endast förmedlare. Vi uppmanar därför dig som kund att själv undersöka att du hittar en byrå som passar ditt företags behov på bästa sätt. 

Anlita en konsult

Vanliga frågor

Vad kostar det att anlita en konsult?

Priset sätts i överenskommelse med byrån du anlitar. Bokios roll är enbart den av förmedlare av plattformen där företagare och byrå kan mötas. Ha i åtanke att pris alltid är direkt kopplat till nivån av komplexitet som krävs för att lösa problemet.

Vad kan jag få hjälp med?

Inga frågor är för små eller stora. Bokio möjliggör att du kan anlita hjälp från byråer av olika storlek och specialistområden. Du bör vara medveten om att komplexitet är det som styr priset, men var inte rädd för att fråga.

Jag har redan en konsult, hur får jag denne att hjälpa mig direkt i Bokio?

Är du som företagare trygg i och van vid Bokio, men din nuvarande konsult föredrar att arbeta i annat system. Räds inte för att bjuda in din konsult till Bokio istället och få den hjälp du behöver, på din hemmaplan.

Varför öppnar Bokio sin plattform för redovisningskonsulter?

Bokio har aldrig varit stängd för redovisningskonsulter och byråer. Däremot har vi fokuserat på att göra redovisning mer tillgängligt för dig som småföretagare. Nu satsar vi även på att göra det lättare för den professionella användaren att hjälpa dig i Bokio där du känner dig trygg och delaktig.

Enkelt att flytta din bokföring till Bokio

Enkelt att
byta till Bokio

Bara exportera bokföringen som SIE-filer och importera till Bokio.
Vilken mjukvara använder du till bokföringen för närvarande?

Vi lagrar information på din enhet som krävs för att Bokio ska fungera. Läs mer i vår cookiepolicy. Vi skulle också vilja lagra cookies för marknadsföring och analys som hjälper oss att göra Bokio bättre. Får vi göra det?