Hjälp oss bli bättre

Vi på Bokio strävar alltid efter att utveckla våra tjänster utefter våra användares behov och synpunkter. Nu har vi startat ett nytt sätt för dig som användare att vara med och påverka på ett mer direkt sätt genom så kallade Selftests

Ett Selftest innebär att du spelas in när du testar lite features i Bokio via vårt konferensverktyg Lookback. Du kommer att få instruktioner om vad vi vill att du ska testa och fundera kring. Skärm, bild och ljud kommer att spelas in för oss att titta på efteråt. Detta är alltså ingen vanlig intervju, där du pratar face-to-face med någon från Bokio, utan selftest gör du själv när du har tid. För att starta ett test, trycker du på en av länkarna nedan (om det är första gången kommer du få installera en plugin för att kunna spela in).

Denna sidan kommer att fungera som en plattform för samtliga team på Bokio att lägga upp tester på. Vi kommer att lägga upp nya tester allt eftersom. Alla tester kommer inte vara relevanta för alla. Till exempel kan det vara ett test som handlar om fakturor, då är det testet mer fokuserat mot de som använder faktura. Men det framgår av namnet på testet.

Här nedan listar vi de test som är aktiva just nu: 

  • Inga aktiva test 

 

Har du någon övrig feedback? Antingen maila till research@bokio.se eller använd denna länken för att spela in och visa vad du menar i Bokio.