Kom igång med Bokio idag!

Med företagskonto och automatiserad bokföring samlat blir allt enklare, tryggare och billigare. Kom igång direkt, du binder dig inte till något.

Skapa konto Se våra priser
Swish

Nu lanserar vi Swish Företag, med fri månadsavgift året ut!

Slipp kontanter och krångliga kassasystem, nu kan du låta dina kunder betala med Swish till ditt företagskonto i Bokio. Snabbt, enkelt och säkert både för dig och dina kunder. Transaktionerna landar direkt i Bokio, redo att bokföras med några få klick.

Äntligen kan vi erbjuda Swish Företag för Bokio Företagskonto, som vi har längtat! Med Swish Företag får du ett unikt Swish-nummer (som börjar på 123) som är kopplat till ditt transaktionskonto i Bokio. Dina kunder betalar enkelt med Swish-appen, du får betalt i realtid och kan direkt se transaktionen på ditt konto, både på datorn och i vår mobilapp. Detta gör det enkelt för dig att ta betalt, oavsett var du befinner dig.

Automatisera bokföringen av din försäljning med Swish

Med företagskonto och Swish direkt integrerat i Bokio blir vägen till snabb och enkel bokföring betydligt kortare! Till skillnad från många andra banker så ser vi till att det meddelande som du (eller din kund) väljer vid betalning med Swish syns klart och tydligt i din transaktionslista. Detta hjälper dig inte bara få en bättre överblick utan skapar också möjlighet att automatisera bokföringen av dina Swish-transaktioner.

Skapa QR-koder för dina Swish-betalningar och välj det meddelande som ska synas på betalningen. På så sätt kan du sätta upp bankregler i Bokio som säger vilken bokföringsmall som ska väljas automatiskt när en transaktion innehåller exempelvis ett visst ord. Detta gör att du inte bara bokföra en, utan flera transaktioner samtidigt, med ett enda klick. Enklare än så blir det inte!

Bokför Swish-transaktioner med ett klick

Så här kommer du igång med Swish Företag

Det enda du behöver för att komma igång är ett aktivt Bokio Företagskonto. Vårt företagskonto med bankkonto, bankgiro och företagskort ingår i prenumerationsavgiften för Premium eller Premium Plus (stöds för aktiebolag, enskilda firmor och handelsbolag). Swish Företag är en tilläggstjänst som kommer med en månadsavgift på 49 kr/mån och transaktionskostnad på 2 kr/transaktion.

När du ansluter Swish Företag får du välja om du vill skapa ett nytt Swish-nummer eller ansluta ett befintligt. Det tar bara några minuter att komma igång och så fort du är klar kommer du kunna komma igång och ta betalt med ditt Swish-nummer.

Läs mer här om hur du kommer igång med Swish Företag

Fri månadsavgift 2024

Fri månadsavgift under 2024

Resten av året (2024) bjuder vi på den fasta månadsavgiften (49 kr/mån), så se till att komma igång direkt om du vill använda Swish med ditt företagskonto i Bokio!

 

Kommer det komma fler Swish-lösningar i Bokio framöver?

Swish Företag är den första lösningen du kommer kunna ansluta till Bokio Företagskonto. Vi arbetar på att i framtiden även kunna erbjuda andra lösningar såsom Swish Handel och Swish Utbetalningar, men har just nu ingen exakt tidsplan för dessa.

Läs mer frågor och svar om Swish här!

Kom igång med Bokio idag!

Med företagskonto och automatiserad bokföring samlat blir allt enklare, tryggare och billigare. Kom igång direkt, du binder dig inte till något.

Skapa konto Se våra priser