Balansera dina finanser med Bokio Företagskonto

Sköt ekonomin på ett ställe - i Bokio.

Skapa gratiskonto

Inget onödigt dubbelarbete, inga dolda avgifter

Minska risken för felaktig bokföring och spara tid.

Bokio Företagskonto är utformat för att göra det så enkelt som möjligt för dig att driva företag på ett ställe. Slipp logga in hos din bank och samla allt på ett ställe – i Bokio.

Känn dig trygg med Bokio

Få ett företagskort och bankgironummer som är direkt kopplat till Bokio, så att du bara behöver godkänna bokföringen med ett klick. Du kan alltid lita på att dina pengar är i tryggt förvar och skyddade av den statliga insättningsgarantin. Det blir inte enklare än så här!

Med Bokios Företagskonto blir bokföringen automatisk – betalningar av fakturor och bokföring går i ett. Det kan nog inte bli enklare än så här!
Stefan Jernberg, Affärsutvecklare och ägare av Lead 2 change
Bokföringen med Bokio är superenkel och med Bokios Företagskonto missar jag aldrig en betalning!
Mats Arvendal, IT-konsut och ägare av Aliri Solutions
Jag rekommenderar verkligen Bokio Företagskonto. Det är en supersmidig tjänst som passar alla företagare som vill lägga energin på det som de är bra på
Daniel Trendier, Ägare och grundare av Softwash North

Framtidens bokföringsprogram är här

Med Bokio Företagskonto får du ett eget bankgironummer och betalkort. Bokför och betala på samma ställe!

Missa aldrig några transaktioner

När du betalar med ditt Bokiokort får du en notis om att fota kvittot direkt. Allt synkas till ditt konto och du kan bokföra när det passar dig.


Oroa dig aldrig över att bokföra fel

Betala fakturor, lön och genomför internationella betalningar på samma ställe som du bokför istället för att sköta det separat hos en bank.


Automatisk bokföring av dina fakturor

Inbetalningar från dina kunder bokförs automatiskt direkt när du fakturerar med Bokio.


Läs mer

Ditt eget företagskort

Integrerat företagskort

Betala företagets utgifter med ditt bokiokort. Transaktionerna synkas direkt till ditt konto redo att bokföras med några få klick!

Ta med kortet på dina äventyr

Kortet fungerar i hela världen. Ta med det på din tjänsteresa så att du kan ta ut pengar från automater eller betala direkt med kortet.

Tryggt och säkert

Du kan frysa, låsa upp och spärra kortet direkt i Bokio.

Vanliga frågor

Vilken typ av konto får jag hos Bokio?

Det företagskonto du får via Bokio är placerat hos Svenska Handelsbanken och ligger på ett så kallat klientmedelskonto. Du får ett eget bankgironummer och ett Mastercard betalkort kopplat till kontot. Du och ditt företag är alltid avsändare och ägare av fakturorna. 

Hur fungerar Bokio företagskort?

Företagskortet som du får via Bokio är ett Mastercard betalkort. Kortet är direktkopplat till ditt företagskonto och har ingen kredit.

Är Bokio en egen bank?

Bokio är inte en bank utan en registrerad betaltjänstleverantör och övervakas som sådan av Finansinspektionen.

Kan jag använda både Bokio Företagskonto samt ett bankkonto på någon annan bank?

Ja, det går jättebra. Du kan välja att använda båda.

Kan jag lita på att mina pengar är säkra?

Bokio AB är ett betalningsinstitut och är under Finansinspektionens tillsyn. I enlighet med lagen om redovisningsmedel hålls kundernas tillgodohavanden åtskilda på ett klientmedelskonto hos Handelsbanken och blandas aldrig med Bokios egna medel. Dina pengar är skyddade av den statliga insättningsgarantin.

Kan jag koppla mitt nuvarande bankkonto till Bokio?

Med Bokio Företagskonto får du ett nytt bankgiro i Bokio samt företagskort. Vill du koppla till en extern bank kan du använda vår funktion för automatiskt bankkoppling.

 

Läs mer om automatisk bankkoppling

 

Kan jag flytta mitt befintliga bankgiro till mitt Bokio Företagskonto?

Nej. Du kan i dagsläget inte flytta ett annat bankgiro till ditt Bokio Företagskonto. Du får ett nytt bankgiro när du börjar använda företagskontot.

Läs mer om Bokio Företagskonto

Vi lagrar information på din enhet som krävs för att Bokio ska fungera. Läs mer i vår cookiepolicy. Vi skulle också vilja lagra cookies för marknadsföring och analys som hjälper oss att göra Bokio bättre. Får vi göra det?