Skicka faktura till flera mottagare (e-postadresser)

Skickar du iväg en faktura direkt från Bokio har du möjlighet att skicka upp till fyra mottagare samtidigt. När du skapar en ny kund kan du välja att lägga till upp till tre kontaktpersoner på samma kund. Din standardkontakt kommer att vara förvald när du skapar din faktura men du kan enkelt ändra kontaktperson vid varje fakturering.

Här kan du läsa mer om hur du lägger till en kontaktperson på din kund. 

Under leveransmetod väljer du E-post till kund och fyller i de adresser du vill skicka till. Om du lagt till en kontaktperson på din kund kommer den inkluderas automatiskt. Därefter kan du fylla i nästa e-postadress du vill att fakturan ska skickas till, klicka sedan "Enter" på tangentbordet så får du möjlighet att lägga till i nästa snabbt och smidigt.

Lägg till flera mottagare på faktura

Skickar du fakturan med länk till PDF får du möjligt att se om kunden (och respektive mottagare) har öppnat fakturan eller inte. Tänk på att respektive mottagare inte kan se att fakturan också har skickats till andra. Vill du förtydliga detta på fakturan kan du exempelvis göra det genom att lägga till en textrad.

Status på skickad faktura