Kan Bokio göra bokslut, deklaration och årsredovisning?

Bokio kan göra bokslut, deklaration och årsredovisning tillsammans med samarbetspartners.

Bokslut

I Bokio gör du bokslutet steg för steg innan du tar fram årsredovisning och deklaration. Detta kräver en del kunskap om redovisning men det finns en hjälpsida på varje steg i processen.

Läs våra steg-för-steg guider hur du gör bokslut i Bokio:

Experthjälp

Om man vill slippa bekymra sig så finns det även möjlighet att köpa hjälp från våra experter direkt från systemet. Välj vår bokslutshjälp och fyll i formuläret.

Genom att beställa ditt bokslut tidigt har vi längre tid på oss att klargöra det och kan därmed erbjuda dig ett mer förmånligt pris. Observera att priserna bygger på att ditt räkenskapsår följer kalenderåret.

Efter att du har beställt ditt bokslut så kommer vi påbörja det så snart vi kan. Vi gör dem efter beställningsordning och kommer se till att det blir klart i tid. Vi kan idag inte säga en exakt leveranstid men ser du till att beställa i tid så kommer det vara klart före deklarationsdatum. Skulle du vilja går det bra att beställa express (leverans inom 2 arbetsdagar förutsatt att vi har fått all information av er) är tillägget 10 000 kr.

Priser Enskild firma (exkl. moms):

Tom 3 februari Tom 3 mars Tom 14 april Efter 14 april
1 990 kr 2 990 kr 3 990 kr 4 990 kr

Sista inlämningsdag för hjälp med bokslut för enskilda firmor är 22 April efter det kan vi inte garantera att ni får bokslutet färdigställt i tid.

Priser Aktiebolag K2 (exkl. moms):

Tom 3 februari Tom 3 mars Tom 14 april Tom 26 maj Efter 26 maj
3 990 kr 4 990 kr 5 990 kr 6 990 kr 7 990 kr

Sista inlämningsdag för hjälp med bokslut med bokslutsdatum 2018-12-31 för aktiebolag med K2 är 17 Juni efter det kan vi inte garantera att ni får bokslutet färdigställt i tid.

Priser Aktiebolag K3 (exkl. moms):

Tom 3 februari Tom 3 mars Tom 14 april Tom 26 maj Efter 26 maj
8 990 kr 9 990 kr 10 990 kr 12 990 kr 14 990 kr

Sista inlämningsdag för hjälp med bokslut med bokslutsdatum 2018-12-31 för aktiebolag med K3 är 17 Juni efter det kan vi inte garantera att ni får bokslutet färdigställt i tid.

Tyvärr upprättar vi ej bokslut för Handelsbolag, Kommanditbolag, Ekonomiska och Ideella föreningar.

För express (leverans inom 2 arbetsdagar förutsatt att vi har fått all information av er) är tillägget 10 000 kr. Bokslutet inkluderar årsredovisning, deklaration och årsstämmoprotokoll.

I steg 2 i bokslutet får du välja bokslutspaket. Så här ser det ut om du har Aktiebolag och väljer "Bokio bokslut".

Önskar du få ännu mer hjälp med din bokföring går det bra att teckna Bokio Partner. Vi kan då ta hand om hela processen så att du kan fokusera på ditt bolag fullt ut. Fyll i dina uppgifter här så återkommer vi till dig med kostnadsförslag!

 

Årsredovisning & Deklaration (Aktiebolag)

I samband med bokslut ska man som aktiebolag eller ekonomisk förening skapa en årsredovisning. Väljer man att göra bokslutet själv så kan man få ut detta genom vår samarbetspartner Årsredovisning-online. Då får man även deklarationen på köpet helt automatiskt.

När du påbörjar ditt bokslut och når Steg 2 kan du nu välja att direkt koppla din bokföring till Årsredovisning Online. Du behöver själv inte exportera några filer från Bokio. För priset 1280 kr (gäller för 1 årsredovisning, se övriga prismodeller här) får du ut årsredovisning, inkomstdeklaration 2 i pappersformat eller SRU-filer, skatteberäkning samt bolagsstämmoprotokoll.

 

 

Läs mer om Årsredovisning Online här. 

 

Inkomstdeklaration (enskild firma)

När det är dags att göra deklaration och lämna in sin NE-bilaga kan man från Bokio enkelt föra över sin deklaration till Skatteverket. Bokio guidar er vilka fält som ska fyllas i med värden från er balans- och resultatrapport. NE-bilagan hittar man i sista steget i när man gör Bokslut.

 

Handelsbolag, kommanditbolag & ekonomisk förening

Tyvärr upprättar vi ej bokslut för Handelsbolag, Kommanditbolag, Ekonomiska och Ideella föreningar. Du kan fortfarande göra bokslutet manuellt och bokföra bokslutsverifikat samt årets resultat men däremot finns det ingen deklaration att få ut automatiskt.