Vi är Bokio

Vår mission är att göra det enkelt för alla att sköta sitt företagande genom automation.

Om oss

Bokio grundades i Göteborg 2015 med målet att skapa en innovativ bokföringstjänst för att frigöra tid för entreprenörer som vill fokusera på sin verksamhet och slippa lägga onödig tid på bokföring.

Sedan dess har Bokio kommit en bra bit på vägen. Utöver ett integrerat företagskonto som gör bokföring smidigare än någonsin så förenklar Bokio fakturahantering, lön, uppföljning av utlägg och mer därtill. En allt-i-ett-lösning som hjälper företagare att manövrera de ofta krångliga ekonomiska aspekterna av att driva eget.

Under 2020 gick Bokio ihop med Red Flag. Bolaget består nu av drygt 80 anställda på kontoren i Göteborg och Stockholm.

Fakta om Bokio

Bokio genom åren

Hopslagning och utveckling

Bokio och Red Flag går samman och bli Bokio Group. Under hösten släpper Bokio Företagskonto, en game-changer för Sveriges småföretagare som gör det enklare än någonsin att få full kontroll över sina finanser.

Bokio expanderar

Bokio lanseras i Storbritannien och blir snabbt den föredragna 
bokföringstjänsten för tusentals britter.

Gasen i botten!

Bokio firar 50 000 aktiva användare i Sverige, flyttar till ett större kontor och fortsätter att förbättra produkten.

Kapitalinjektion

Bokio får sin första, stora investering av bland andra Creandum och Svea Ekonomi.  Satsningen gör det möjligt för Bokio att snabbt förbättra produkten och når fler bolag än någonsin tidigare.

Bokio ser dagens ljus

Bokio grundas av Viktor Stensson, Mikael Eliasson, Emma Rozada och Joel Rozada i Göteborg. En av grundarna drev eget bolag och blev frustrerad över hur komplicerat det var att bokföra och deklarera. De bestämde sig för att förändra branschen.

Vi lagrar information på din enhet som krävs för att Bokio ska fungera. Läs mer i vår cookiepolicy. Vi skulle också vilja lagra cookies för marknadsföring och analys som hjälper oss att göra Bokio bättre. Får vi göra det?