Få hjälp med bokslut av en redovisningskonsult

I Bokio kan du göra ditt bokslut själv genom att följa våra steg för steg-guider för enskild firma samt aktiebolag. Vill du hellre låta en redovisningskonsult sköta detta åt dig och samtidigt få ut deklaration och årsredovisning (för aktiebolag) så kan vi hjälpa dig med det.

Det du behöver göra

För att vi ska kunna göra ett bokslut åt ett bolag som vi tidigare aldrig haft någon insikt i krävs det att du ger oss den information som efterfrågas. I bokslutsprocessen måste du genomföra steg 1 innan du kan beställa bokslutshjälpen i steg 2.

Gå igenom checklistan

  • Kontrollera den löpande bokföringen, dvs att allt på räkenskapsåret är bokfört.
  • Saldot på kontot i bokföringen ska stämma överens med banken och skattekontot (AB).
  • Samtliga intäkter och kostnader ska ligga på rätt sida om balansdagen (sista dagen i räkenskapsåret). Detta är extra noga att kontrollera om du bokför enligt kontantmetoden.
  • Samtliga momsrapporter för perioden ska vara klara. Skulle du ha importerat bokföring där en momsperiod redan finns redovisad så ska du inte stänga momsrapporten för den perioden. Se till att kontrollera detta.

Beställ bokslut och fyll i formuläret

Vidare i nästa steg ska man välja bokslutspaket. Här klickar du på "Bokio bokslut". Här kommer du till formuläret som ska fyllas i för att vi ska kunna upprätta bokslutet åt dig.

Aktuella priser

Priser Enskild firma (exkl. moms):

Tom 3 februari Tom 24 mars Tom 28 april Efter 28 april
1 990 kr 2 990 kr 3 990 kr  

 

Priser Aktiebolag K2 (exkl. moms):

Tom 3 februari Tom 3 mars Tom 14 april Tom 19 maj Tom 7 juli
3 990 kr 4 990 kr 5 990 kr 6 990 kr 7 990 kr

 

Priser Aktiebolag K3 (exkl. moms):

Tom 3 februari Tom 3 mars Tom 31 mars Tom 28 april Tom 19 maj Tom 7 juli
8 990 kr 9 990 kr 10 990 kr 11 990 kr 12 990 kr 14 990 kr

Tyvärr upprättar vi ej bokslut för Handelsbolag, Kommanditbolag, Ekonomiska och Ideella föreningar.

För express (leverans inom 2 arbetsdagar förutsatt att vi har fått all information av er) är tillägget 10 000 kr. Bokslutet inkluderar årsredovisning, deklaration och årsstämmoprotokoll.

Det vi gör

  • Utifrån formuläret du fyller i med information om ditt bolag så bokför vi dessa bokningar som rör bokslutet.
  • Bokför skatt och årets resultat.
  • Stänger ditt räkenskapsår.
  • Skapar din inkomstdeklaration.
  • Skapar din årsredovisning (för aktiebolag K2 och K3).

När är bokslutet klart?

Genom att beställa ditt bokslut tidigt har vi längre tid på oss att klargöra det och kan därmed erbjuda dig ett mer förmånligt pris. Observera att priserna bygger på att ditt räkenskapsår följer kalenderåret. Se vår prislista här.

Efter att du har beställt ditt bokslut så kommer vi påbörja det så snart vi kan. Vi gör dem efter beställningsordning och kommer se till att det blir klart i tid. Vi kan idag inte säga en exakt leveranstid men ser du till att beställa i tid så kommer det vara klart före deklarationsdatum. Skulle du vilja går det bra att beställa express (leverans inom 2 arbetsdagar förutsatt att vi har fått all information av er) är tillägget 10 000 kr.

Läs mer