Få hjälp med bokslut av en redovisningskonsult

Vill du inte göra ditt bokslut själv? Då kan du ta hjälp av en redovisningskonsult hos en av våra samarbetsbyråer.

Gå in på Bokslut under Bokföring i vänstermenyn och klicka på Gå till tidigare bokslutslösning så kan du välja våra bokslutspaket för hjälp av redovisningskonsult. Tjänsten finns både för årsredovisning enligt K2, K3 samt för enskilda firmor.

Klicka på Gå till tidigare bokslutslösning

Du kan också alltid använda Bokios tjänst Anlita en konsult, där du kan välja bland flera olika samarbetsbyråer och skicka en offertförfrågan till valfri konsult för att få hjälp med det just du behöver. Skulle du redan ha en redovisningskonsult som hjälper dig går det bra att bjuda in hen som användare i ditt bolag. Detta hanterar du under Inställningar → Användare.