Få hjälp med bokslut av en redovisningskonsult

I Bokio kan du göra ditt bokslut själv genom att följa våra steg för steg-guider för enskild firma samt aktiebolag. Vill du hellre låta en redovisningskonsult sköta detta åt dig och samtidigt få ut deklaration och årsredovisning (för aktiebolag) så kan vi hjälpa dig med det.

Det du behöver göra

För att vi ska kunna göra ett bokslut åt ett bolag som vi tidigare aldrig haft någon insikt i krävs det att du ger oss den information som efterfrågas. I bokslutsprocessen måste du genomföra steg 1 innan du kan beställa bokslutshjälpen i steg 2.

Gå igenom checklistan

Beställ bokslut och fyll i formuläret

Vidare i nästa steg ska man välja bokslutspaket. Här klickar du på "Bokio bokslut". Här kommer du till formuläret som ska fyllas i för att vi ska kunna upprätta bokslutet åt dig.

Aktuella priser

Klicka här för att se våra aktuella priser.

Tyvärr upprättar vi ej bokslut för Handelsbolag, Kommanditbolag, Ekonomiska och Ideella föreningar.

För express (leverans inom 2 arbetsdagar förutsatt att vi har fått all information av er) är tillägget 10 000 kr. Bokslutet inkluderar årsredovisning, deklaration och årsstämmoprotokoll.

Det vi gör

  • Utifrån formuläret du fyller i med information om ditt bolag så bokför vi dessa bokningar som rör bokslutet.
  • Bokför skatt och årets resultat.
  • Stänger ditt räkenskapsår.
  • Skapar din inkomstdeklaration.
  • Skapar din årsredovisning (för aktiebolag K2 och K3).

När är bokslutet klart?

Genom att beställa ditt bokslut tidigt har vi längre tid på oss att klargöra det och kan därmed erbjuda dig ett mer förmånligt pris. Observera att priserna bygger på att ditt räkenskapsår följer kalenderåret.

Efter att du har beställt ditt bokslut så kommer vi påbörja det så snart vi kan. Vi gör dem efter beställningsordning och kommer se till att det blir klart i tid. Vi kan idag inte säga en exakt leveranstid men ser du till att beställa i tid så kommer det vara klart före deklarationsdatum. Skulle du vilja går det bra att beställa express (leverans inom 2 arbetsdagar förutsatt att vi har fått all information av er) är tillägget 10 000 kr.

Läs mer