Bjud in din redovisningskonsult till Bokio

Så här gör du om du vill du bjuda in din redovisningskonsult så att denne kan hjälpa dig direkt i Bokio.

1. Bjud in användare

Gå in på Inställningar → Användare.

Gå till Användare under Inställningar

Klicka sedan på att lägga till användare eller Bjud in din redovisningskonsult.

Klicka på Bjud in redovisningskonsult

Välj vilka rättigheter din redovisningskonsult ska ha på ditt bolag i Bokio. Vilken hjälp du önskar få av redovisningskonsulten bestämmer vilka rättigheter du bör ge redovisningskonsulten.

Observera!
Om en användare har rättigheten "Användare" så kommer den alltid kunna gå in här och justera rättigheterna för samtliga användare. Här kan du läsa mer om användarrättigheter i Bokio.

Fyll i epost

Din redovisningskonsult får ett mejl av dig och en uppmaning att gå med i företaget. Har redovisningskonsulten ingen registrerad användare knuten till e-postadressen i Bokio sen tidigare så uppmanas denne att skapa det.

Mejl med inbjudan

Nu är du klar att använda Bokio tillsammans med din redovisningskonsult!