Vad kostar Bokio bokföring?

När du skapar ditt konto i Bokio har du möjlighet att välja mellan prisplanerna Free, Premium och Premium Plus. Alla planer omfattar funktioner och tjänster som effektiviserar din verksamhet och möjliggör att du kan sköta alla dina finansiella åtaganden på ett och samma ställe. De olika planerna har skapats för att tillgodose våra kunders olika behov. Ju bättre plan desto mer automation och tidsbesparing får du som användare. De olika planerna har skapats för att tillgodose ökande nivåer av effektivitet, flexibilitet och trygghet, så att när ditt bolag växer, så finns det fortfarande en plan för dig. Oavsett plan kan du aktivera eget företagskonto med Bokio Företagskonto. 

Med planen Free får du bland annat tillgång till manuell bokföring, momsdeklaration och enkel fakturafunktion. Planerna Premium och Premium Plus omfattar fler funktioner och fördelar såsom smarta bokföringsmallar, automatiserad fakturering med egen fakturalayout, lönehantering, offerter, bokföring av Zettle-betalningar, mobilapp och mycket mer.

Läs vanliga frågor om prisplaner

 

Finns det några begränsningar?

Oavsett vilken prisplan du väljer så har du alltid möjlighet att löpande registrera händelser i ditt bolag med hjälp av systemet, och på så sätt kunna följa bokföringslagen. Det finns ingen begränsning i antal verifikat, fakturor eller användare kopplade till företaget.

Läs mer

 

Redovisningstjänster

Har du en Enskild firma och väljer att göra bokslut själv så går detta alldeles utmärkt att göra i Bokio. Efter avslutat bokslut får du med årsabonnemang automatiskt fram en NE-bilaga som du kan använda som underlag när du fyller i hos Skatteverket. För dig med planen Free eller månadsbetalning kostar det 1000 kr per NE-bilaga. Har du Aktiebolag kan du använda dig av Digital årsredovisning eller ta hjälp av en redovisningskonsult.

Läs mer

 

Hjälp med bokföring

I vår vanliga och prioriterade support garanterar vi inte gratis svar på bokföringsfrågor. Du kan alltså behöva köpa konsultation för att få hjälp med ditt bokföringsärende. Annars försöker vi svara på alla frågor som rör Bokio så snabbt som möjligt.

Behöver du mer hjälp kan du anlita en konsult, direkt i Bokio.

Läs mer