Vad kostar Bokio bokföring?

När du skapar ditt konto i Bokio har du möjlighet att välja mellan prisplanerna Premium och Premium Plus. Båda planer omfattar funktioner och tjänster som effektiviserar din verksamhet och möjliggör att du kan sköta alla dina finansiella åtaganden på ett och samma ställe. De olika planerna har skapats för att tillgodose våra kunders olika behov. Oavsett plan kan du aktivera eget företagskonto med Bokio Företagskonto.

Med Premium Plus tillkommer extra finansiella fördelar som t.ex. återbäring på insatt kapital och cashback på kortköp när du har tecknat Bokio Företagskonto.

Planerna erbjuder funktioner och fördelar såsom smarta bokföringsmallar, automatiserad fakturering med egen fakturalayout, lönehantering, offerter, bokföring av Zettle-betalningar, mobilapp och mycket mer.

Läs vanliga frågor om prisplaner

 

Finns det några begränsningar?

Oavsett vilken prisplan du väljer så har du alltid möjlighet att löpande registrera händelser i ditt bolag med hjälp av systemet, och på så sätt kunna följa bokföringslagen. Det finns ingen begränsning i antal verifikat, fakturor eller användare kopplade till företaget.

Läs mer

 

Redovisningstjänster

Har du en Enskild firma och väljer att göra bokslut själv så går detta alldeles utmärkt att göra i Bokio. Efter avslutat bokslut får du automatiskt fram en NE-bilaga som du kan använda som underlag när du fyller i hos Skatteverket. Har du Aktiebolag har du möjlighet att ta fram årsredovisning och deklaration via vår integration till Årsredovisning Online.

Läs mer

 

Hjälp med bokföring

I vår vanliga och prioriterade support garanterar vi inte svar på bokföringsfrågor. Du kan alltså behöva köpa konsultation för att få hjälp med ditt bokföringsärende. Annars försöker vi svara på alla frågor som rör Bokio så snabbt som möjligt.

Behöver du mer hjälp kan du anlita en konsult, direkt i Bokio.

Läs mer