Vad kostar Bokio bokföring?

När du skapar ditt konto i Bokio har du möjlighet att välja mellan prisplanerna Gratis, Balans och Business. Alla planer omfattar funktioner och tjänster som effektiviserar din verksamhet och möjliggör att du kan sköta alla dina finansiella åtaganden på ett och samma ställe. De olika planerna har skapats för att tillgodose våra kunders olika behov. Ju bättre plan desto mer automation och tidsbesparing får du som användare. De olika planerna har skapats för att tillgodose ökande nivåer av effektivitet, flexibilitet och trygghet, så att när ditt bolag växer, så finns det fortfarande en plan för dig. Oavsett plan kan du aktivera eget företagskonto med Bokio Företagskonto. 

Med planen Gratis får du bland annat tillgång till manuell bokföring, momsdeklaration och enkel fakturafunktion. Planerna Balans och Business omfattar fler funktioner och fördelar såsom smarta bokföringsmallar, automatiserad fakturering med egen fakturalayout, lönehantering, offerter, bokföring av Zettle-betalningar, mobilapp och mycket mer.

Vi föreslår att du tecknar planen Business om du utöver det som ingår i Balans önskar få obegränsat med banktransaktioner och prioriterad support. Som prio-supportanvändare får du garanterat snabbt svar eftersom ditt ärende prioriteras före alla andra Bokioanvändare och dessutom tillgång till vår livechatt så du kan chatta med vår support direkt inne i programmet.

Läs vanliga frågor om prisplaner

 

Finns det några begränsningar?

Oavsett vilken prisplan du väljer så har du alltid möjlighet att löpande registrera händelser i ditt bolag med hjälp av systemet, och på så sätt kunna följa bokföringslagen. Det finns ingen begränsning i antal verifikat, fakturor eller användare kopplade till företaget.

Läs mer

 

Redovisningstjänster

Har du en Enskild firma och väljer att göra bokslut själv så går detta alldeles utmärkt att göra i Bokio. Efter avslutat bokslut får du med prisplanen Balans eller Business automatiskt fram en NE-bilaga som du kan använda som underlag när du fyller i hos Skatteverket. Har du Aktiebolag kan du använda dig av Digital årsredovisning eller ta hjälp av en redovisningskonsult.

Läs mer

 

Hjälp med bokföring

I vår vanliga och prioriterade support garanterar vi inte gratis svar på bokföringsfrågor. Du kan alltså behöva köpa konsultation för att få hjälp med ditt bokföringsärende. Annars försöker vi svara på alla frågor som rör Bokio så snabbt som möjligt.

Behöver du mer hjälp kan du anlita en konsult, direkt i Bokio.

Läs mer