Skapa flera företag

I Bokio kan du skapa flera företag under samma konto (användare). Detta gör du genom att klicka på företagsnamnet högst uppe till vänster. Välj Skapa nytt företag.

Klicka på ditt företagsnamn och sedan Skapa nytt företag

Du behöver alltså inte skapa ett nytt konto med en ny e-postadress utan du kan samla alla dina företag på ett och samma ställe.

Tips!

Det kan alltid vara bra att ha testbolag på sin användare där man kan bokföra och testa systemets olika funktioner utan att det stör den "riktiga" bokföringen för bolaget.