Skapa flera företag

I Bokio kan du skapa flera företag under samma konto (användare). Detta gör du genom att klicka på företagsnamnet högst uppe till vänster. Välj Skapa nytt företag. Observera att du tecknar en prisplan per företag i Bokio och inte per användare. Läs mer om prisplaner här! 

Klicka på ditt företagsnamn och sedan Skapa nytt företag

Du behöver alltså inte skapa ett nytt konto med en ny e-postadress utan du kan samla alla dina företag på ett och samma ställe.

Skapa testbolag

Det kan alltid vara bra att ha testbolag på sin användare där man kan bokföra och testa systemets olika funktioner utan att det stör den "riktiga" bokföringen för bolaget.

När du klickar på att skapa nytt företag så kan du välja om du vill skapa ett riktigt företag eller ett testbolag.  Väljer du Jag vill testa Bokio först så får du tillgång till de flesta funktionerna i Bokio (med prisplanen Premium) men eftersom det är ett testbolag så finns det vissa begränsningar som gör att det inte går att använda för ett riktigt företag. Läs mer om testbolag här!

testföretag

Är du redovisningskonsult?

Då kan du skapa ditt Bokiokonto som redovisningsbyrå! Skapa kontot via sidan för redovisningsbyråer eller gå direkt till signupflödet här.

Läs mer