Bokio medlemskap

Hur börjar jag använda Bokio för bokföring, lön och faktura?

För att komma igång med Bokio kan du skapa konto eller testa Bokio. Om du väljer att testa Bokio kan du senare ange din e-post och därmed blir det ett riktigt konto från det du nyss testat. Vill du börja om från början när du testar bokio kan du logga ut och sedan skapa konto eller testa på nytt.

Läs mer om hur du kommer igång med Bokio

Hur kan Bokio vara gratis?

Bokio är gratis för dig som användare och kommer förbli så.

Bokio fungerar även som en marknadsplats där vi tar fram tilläggstjänster som ytterligare kan hjälpa dig att förenkla livet som småföretagare. Till exempel kan vi hjälpa dig hitta de bästa lösningarna för försäkringar och pensionsavtal etc för dig och dina anställda. Vi kan också tillsammans med våra partner hjälpa dig med fakturaförsäljning för att förbättra likviditet eller att skicka lönespecifikationer och fakturor via posten, inkl. utskrift, kuvert och porto.

Skapa flera företag

I Bokio kan man skapa flera företag under samma konto. Detta gör man genom att klicka på företagsnamnet uppe till vänster i vänstermenyn.

Man behöver alltså inte skapa ett nytt konto med en ny e-postadress.