Bokio medlemskap


Hur kan Bokio vara gratis?

Bokio är gratis för dig som användare och kommer förbli så.

Bokio fungerar även som en marknadsplats där vi tar fram tilläggstjänster som ytterligare kan hjälpa dig att förenkla livet som småföretagare. Till exempel kan vi hjälpa dig hitta de bästa lösningarna för försäkringar och pensionsavtal etc för dig och dina anställda. Vi kan också tillsammans med våra partner hjälpa dig med fakturaförsäljning för att förbättra likviditet eller att skicka lönespecifikationer och fakturor via posten, inkl. utskrift, kuvert och porto.


Skapa flera företag

I Bokio kan man skapa flera företag under samma konto. Detta gör man genom att klicka på företagsnamnet uppe till vänster i vänstermenyn. Välj sedan "Skapa nytt företag".

Man behöver alltså inte skapa ett nytt konto med en ny e-postadress.


Flera användare som kan jobba i samma företag

Varje företag i Bokio kan ha flera användare. Man bjuder enkelt in nya användare till sitt företag under Inställningar → Användare. Där kan man även sätta rättigheter på varje användare så att alla inte kan göra allt.


Hur lägger jag till eller ändrar registrerad e-postadress?

För att ändra registrerad e-postadress gör du på samma sätt som när man lägger till en ny användare. Under Inställningar → Användare lägger du till den nya epostadressen. Justera sedan själv rättigheterna för profilen.

Vill du bara ha en e-postadress registrerad på ditt bolag så loggar du in med den nya adressen i Bokio för att sedan ta bort användaren med den gamla adressen under Inställningar → Användare.

Sökord: Ändra emailadress, e-post, epostadress, epost, mail


Hur avslutar jag mitt konto hos Bokio?

Vill du avsluta ditt konto hos oss är du välkommen att kontakta support@bokio.se så hjälper vi dig. Du får jättegärna berätta varför du väljer att lämna oss!


Sökord: Radera konto, ta bort konto


Villkor och Sekretess

Generella villkor för Bokio finner du här [Bokio: Generella villkor]


Glömt lösenord

Har du glömt lösenord och inte kan logga in kan du enkelt återställa det genom att klicka på "Glömt lösenord" på inläggning-sidan.

Fyll i e-postadressen och klicka på "Maila återställningslänk".

Skulle det vara några problem får du gärna höra av dig till support@bokio.se så hjälper vi dig.