Kostar det något att skicka en faktura?

Nej det är helt gratis att skapa en faktura. Vill du skicka iväg den med fysiskt brev tillkommer dock avgifter för utskrift, kuvertering och porto. Idag har vi ingen tjänst för detta utan du får då spara ner fakturan som PDF och själv skicka till kunden. Gå in på Fakturor under Fakturering för att skapa en faktura.

Skicka faktura

Effektivisera din fakturering

Med många kunder kan det vara dags att fundera på hur du kan effektivisera faktureringen. I Bokio kan du utöver att skicka fakturor till kundens e-post eller ladda ner som PDF, även använda automatisk avprickning med Bokio företagskonto, skicka som E-faktura eller sälja med Fakturaköp.

Använder du Bokio företagskonto så kan du aktivera Automatisk avprickning av fakturor. När kunden betalar in till ditt företagskonto så bokförs inbetalningen direkt på fakturan inne i Bokio. 

E-faktura är en elektronisk möjlighet att betala fakturor automatiskt på förfallodatum direkt i internetbanken, när du godkänt en e-faktura kan alltså betalningen göras automatiskt på förfallodagen.   välja att skicka fakturor som E-faktura eller sälja dem och få betalt direkt.

Med Fakturaköp kan du sälja din faktura i Bokio och få betalt direkt. Snabb utbetalning sker direkt till ditt konto och du väljer själv vilka fakturor du vill sälja.