Har Bokio en mobilapp?

Med Bokios mobilapp kan du snabbt och smidigt ladda upp ditt bokföringsmaterial till din bokföring.

Appen går att ladda ner helt gratis både för Apple- och Android-enheter. Gå till Google Play Store eller App Store och sök på "Bokio" så hittar du rätt.

Hämta i AppStoreLadda ned på Google Play

Det här är första funktionen i Bokios mobilapp. Har du några önskemål, tankar eller funderingar på vad vi borde bygga härnäst så får du mer än gärna höra av dig till oss på support@bokio.se.

Hur fungerar appen?

Fota dina kvitton och fakturor när du är på språng

Fota kvitton med din mobil

Logga in med ditt Bokio-konto, välj företag (om du skulle ha fler än ett), klicka på kamera-ikonen och fota ditt bokföringsunderlag.

Ladda upp från galleriet

Ladda upp underlag från mejl, fota med mobilkameran, ta screenshots på PDF-filer

Har du mottagit en faktura på mejl eller tagit bild på ett underlag vid tidigare tillfälle? Då kan du hämta bilden direkt från mobilens galleri. För andra format än bildfiler (till exempel PDF) kan du enkelt ta en skärmdump med mobilen så hamnar även det underlaget i galleriet. Du kan även välja kategori och lägga till en beskrivning på det underlag du laddar upp i appen. För partnerkunder gör beskrivningen av materialet det enklare för dig att kommunicera med din personliga redovisningskonsult.

Lägg till fler sidor

Klicka på Lägg till sida för att ta en till bild

Ibland händer det att underlaget du vill lägga till består av mer än en sida. När du tagit en bild eller hämtat från ditt galleri, klickar du enkelt på  "Lägg till sida" för att lägga till fler sidor på ditt material.

Automatisk synkronisering till Att göra

Underlagen laddas upp automatiskt till din Att göra

Så fort du sparar underlaget laddas det automatiskt upp till din Att göra på ditt företag i Bokio. I appen ser du samtliga underlag i din lista som ännu inte blivit bokförda.

Gå till Bokio på webben

När du känner dig redo att bokföra är det dags att gå till Bokio på webben. Där fortsätter du att hantera det uppladdade materialet i din Att göra.

Hantera utlägg

Du som är administratör i företaget har möjlighet att acceptera eller neka utlägg som dina anställda laddar upp.

Verifikat

Se dina befintliga verifikat när du är på språng. Nu kan du även lägga till kvitton i befintliga verifikat. Men glöm inte bort att du måste spara det ursprungliga kvittot i minst 4 år.