Vilka webbläsare stödjer Bokio?

Webbläsare som officiellt stödjs just nu

Nya versioner av Chrome Ladda ner
Nya versioner av Firefox Ladda ner
Nya versioner av Edge (kommer med Windows)
Nya version av Safari (kommer med macOS)

Mobilvarianterna av dessa stödjer vi så gott vi kan också.

Webbläsare som antagligen fungerar men vi inte testar för

Webbläsare som stödjer ES6 bör fungera.

Webbläsare som antagligen INTE fungerar

Alla versioner av Internet explorer, vissa inbyggda webbläsare på mobiler. Har du någon av dessa rekommenderar vi att du byter till någon av de webbläsare vi testar för.

Vår strategi

Vi försöker att följa standarder istället för att stödja vissa specifika webbläsare. Det innebär dock att äldre webbläsare som inte stödjer de standarder inte heller stöds. Vi kommer inte blocka andra webbläsare men vi testar inte att Bokio fungerar i dessa och vi kommer generellt inte lägga något arbete på att få dessa att stödjas.

Den standard vi riktar in oss mot nu är ES6. Alla moderna webbläsare stödjer majoriteten av denna standard.

Anledningen till att vi väljer bort att stödja äldre webbläsare är för att det skulle sakta ner vår utveckling. Då drabbas alla andra av att några få väljer att fortsätta använda gamla webbläsare.