Kan jag importera kundfakturor?

Fördelen med att göra fakturorna i Bokio är att du kan ha dem samlade under Fakturor och då kunna använda de funktioner som är relaterade till kundfakturor. Om du har fakturorna på en annan sida så kan du enkelt importera dem till bokföringen som en "Intäkt" (PDF eller bildfil) men det går tyvärr inte att organisera dem på samma sätt som med Bokio-fakturorna under fliken Fakturor. Samma gäller om du vill importera fakturor från tidigare räkenskapsår.

Däremot kan du Importera Kundreskontra om du har fakturor som skickats men ännu inte blivit betalda via föregående system.

När du skapar din första faktura i Bokio måste du se till att välja rätt fakturanummer så att den faktura du skapar fortsätter på tidigare serie. Detta får du välja när du publicerar första fakturan eller om du vill ställa in i förväg under Inställningar → Faktura- och offertinställningar.

Faktura- och offertinställningar