Hur avslutar jag mitt Bokiokonto?

Vill du avsluta ditt konto i Bokio? Då går du in via dropdown-menyn uppe till höger, klickar på ditt namn och sedan Radera kontot.

Klicka på Radera kontot

För att kunna radera din användare i Bokio måste du vara borttagen från samtliga företag som är kopplade till din användare. Klicka på Tillbaka för att gå till inställningar och ta bort företag.

För att radera konto måste du ta bort alla företag kopplat till din användare

Under Inställningar så scrollar du längst ner till dina kontoinställningar. Här kan du välja att Lämna företag eller Ta bort företag. För att ta bort ett företag måste du vara ägare av företaget, samt den enda användaren som är kopplad till företaget.

Skulle din användare vara kopplad till ett företag där du inte är ägare så väljer du istället att lämna företaget.

Läs mer om hur du tar bort företag

Lämna eller ta bort företag

När din användare inte är kopplat till något företag alls i Bokio så hamnar du i den här vyn. För att ta bort ditt Bokiokonto, klicka på Radera kontot.

Klicka på Radera kontot

Eftersom du inte har något företag kopplat till din användare så kommer du nu kunna bekräfta borttagningen av ditt konto. Klicka på Radera mitt konto. När du raderar ditt användarkonto så kommer vi radera all personlig data som är kopplat till ditt konto. Detta inkluderar namn, e-postadress, telefonnummer och personnummer

Bekräfta borttagningen och klicka på Radera mitt konto

 

Läs mer