Hur rensar jag min bokföring?

Vill du rensa all din bokföring (tex om du råkat importera dubbelt, haft ett testbolag eller bara vill börja om från början) gör du detta enklast genom att starta ett helt nytt bolag. Klicka på företagsnamnet längst upp till vänster bredvid huvudmenyn och välj sedan Skapa nytt företag.

Ifylld information, fakturor, kunder, artiklar osv följer dock inte med så detta får man komma ihåg att föra över manuellt om så önskas.

Vill du radera ett bolag gör du detta genom Inställningar → Ditt konto → Ta bort mig från företaget. Detta gäller endast om du är den enda användaren kvar på företaget, då kommer datan bli markerad för radering och kommer tas bort helt inom en bokföringscykel. Finns det andra användare kvar på företaget kommer företaget fortfarande att finnas kvar.

Observera!

Detta gäller även för verifikationernas underlag. Om man vill ladda upp dessa igen får man först exportera dem under Inställningar → Exportera kvitton och sedan ladda upp var och ett på respektive verifikat.

Sökord: Radera bokföring, börja om, starta om, ta bort