Radera räkenskapsår

I Bokio kan bara man radera framtida räkenskapsår (dvs 2019 och framåt om du har kalenderår). Detta gör du under Inställningar →  Räkenskapsår. Klicka på "Ta bort år".

Vill du rensa all bokföring på samtliga räkenskapsår får du gärna höra av dig till support@bokio.se så hjälper vi dig. Vi har nu även möjlighet att radera importerad bokföring för enstaka räkenskapsår. Detta om du har importerat en SE-fil (fungerar ej med SI-filer).

Vill man ha ett helt tomt konto kan man skapa ett nytt bolag på samma användare, då kan du behålla det första företaget och tex ha kvar det som testbolag, du kan också radera ditt bolag om du hellre vill det. Läs mer om hur du gör det här.