Radera räkenskapsår

I Bokio kan man radera första eller sista räkenskapsåret. För att kunna göra det krävs att räkenskapsåret är helt tomt, dvs att det inte är någon bokföring på hela året. Detta gör du under Inställningar →  Räkenskapsår. Klicka på "Ta bort".

Radera räkenskapsår

Det finns viss möjlighet att radera importerad bokföring för enstaka räkenskapsår. Detta om du har importerat en SE-fil (fungerar ej med SI-filer). Observera dock att om du har importerat X antal verifikat och sedan bokfört verifikat inne i Bokio så är det alltså bara de X verifikaten som vi kan ta bort helt. Hör av dig till support@bokio.se så hjälper vi dig.

Vill man ha ett helt tomt konto kan man skapa ett nytt bolag på samma användare, då kan du behålla det första företaget och tex ha kvar det som testbolag, du kan också ta bort ditt bolag om du hellre vill det.