Vad gör jag om jag behöver hjälp med min bokföring?

1. Sök bland våra hjälpguider

I våra hjälpguider hittar du svar på många frågor. Om en bokföringsmall saknas, kan vi visa dig hur du bokför det manuellt. Saknar du en mall eller guide? Hör då gärna av dig till support@bokio.se

2. Gå med i Facebookgruppen "Bokio entreprenörer - supportar varandra"

I vår Facebookgrupp kan du ställa dina frågor till andra företagare som använder Bokio.  Tack vare alla engagerade användare, tar det ofta bara några minuter innan du får svar. Kanske kan du själv också hjälpa andra?  

3. Kontakta supporten

Har du stött på något tekniskt problem? Med Bokio får du tillgång till kostnadsfri support och kan alltid kontakta oss på support@bokio.se. Försök att ställa din fråga så utförligt du kan, så blir det lättare för oss att hjälpa dig. Observera att detta gäller tekniska och systemrelaterade frågor. För bokföringsfrågor hänvisar vi till Anlita en konsult.

4. Anlita en konsult

I Bokio kan du få hjälp med allt från löpande bokföring till bokslut, deklaration och skattefrågor av en professionell konsult.

Välj själv vad du vill ha hjälp med, begär offert från valfri konsult i Bokio och få tillbaka ett kostnadsförslag. Detta ger dig full frihet att skräddarsy ditt eget paket.

Ta kontakt med den byrå som passar dig och få hjälp med all typ av administration och bokföring direkt i Bokio. Läs mer här.

Läs mer