Vad gör jag om jag behöver hjälp med min bokföring?

1. Sök bland våra hjälpguider

I våra hjälpguider hittar du svar på många frågor och steg för steg beskrivningar för olika funktioner. Klicka på Hjälp i höger hörn inne i Bokio eller gå direkt till Hjälpcenter. Ni kan antingen söka direkt i sökfältet efter det ni undrar eller klicka på Hjälpcenter för att komma till alla guider.

Hjälcenter

Söker man direkt i Sökfältet visas guiderna vid sidan inne på er Bokio-sida. Sök direkt i hjälp

2. Gå med i Facebookgruppen "Bokio entreprenörer - supportar varandra"

I vår Facebookgrupp kan du ställa dina frågor till andra företagare som använder Bokio.  Tack vare alla engagerade användare tar det ofta bara några minuter innan du får svar. Kanske kan du själv också hjälpa andra?  

3. Kontakta supporten

Har du stött på något tekniskt problem? Med Bokio får du tillgång till kostnadsfri support och kan alltid kontakta oss på support@bokio.se. Tänk på att maila in från den e-postadress som är kopplad till ert Bokio-konto. 

Försök även att ställa din fråga så utförligt du kan, så blir det lättare för oss att hjälpa dig. Observera att detta gäller tekniska och systemrelaterade frågor. För bokföringsfrågor hänvisar vi tillvår egna Bokföringssupport eller Anlita en konsult.

4. Begär bokföringssupport direkt i Bokio

Med Bokföringssupport har du möjlighet att få hjälp med bokföringsfrågor direkt i Bokio. Din fråga hanteras direkt kopplat till det underlag eller verifikat du behöver hjälp med och du följer enkelt upp ärendet där vi guidar dig hur du ska gå tillväga och vad du bör tänka på för att bokföra rätt. När du fått svar från oss så färdigställer du bokföringen enkelt själv.

Bokföringssupport är inte till för dig med frågor av mer komplex karaktär kring t.ex. bokslut, skatterådgivning, ekonomisk konsultation eller granskning av historisk bokföring. Om vi behöver sätta oss in i hur tidigare bokföring påverkar hur det aktuella verifikatet ska bokföras eller om frågan inte faller in under vad vi hjälper till med i den här tjänsten, förbehåller vi oss rätten att avbryta ärendet.

5. Anlita en konsult

I Bokio kan du få hjälp med allt från löpande bokföring till bokslut, deklaration och skattefrågor av en professionell konsult.

Välj själv vad du vill ha hjälp med, begär offert från valfri konsult i Bokio och få tillbaka ett kostnadsförslag. Detta ger dig full frihet att skräddarsy ditt eget paket.

Ta kontakt med den byrå som passar dig och få hjälp med all typ av administration och bokföring direkt i Bokio. Läs mer här.

Anlita konsult i Bokio

Läs mer