Vad gör jag om jag behöver hjälp med min bokföring?

1. Sök bland våra hjälpguider

I våra hjälpguider hittar du svar på många frågor. Om en bokföringsmall saknas, kan vi visa dig hur du bokför det manuellt. Saknar du en mall eller guide? Hör då gärna av dig till support@bokio.se

2. Gå med i Facebookgruppen "Bokio entreprenörer - supportar varandra"

I vår Facebookgrupp kan du ställa dina frågor till andra företagare som använder Bokio.  Tack vare alla engagerade användare, tar det ofta bara några minuter innan du får svar. Kanske kan du själv också hjälpa andra?  

3. Kontakta supporten

Med Bokio får du tillgång till kostnadsfri support. Stöter du på problem kan du alltid kontakta oss på support@bokio.se. Försök att ställa din fråga så utförligt du kan, så blir det lättare för oss att hjälpa dig. Vill du garantera din svarstid så finns möjligheten att teckna Prioriterad support. Då svarar vi på dina frågor inom 24 timmar på vardagar. För avancerad rådgivning hänvisar vi dock till Bokio Partner.

4. Bli partnerkund

Är det kris och panik och ingen verkar ha svar på din frågan så kan det vara klokt att ta hjälp av en expert. Med Bokio Partner får du hjälp av en redovisningskonsult på månadsbasis. Vi anpassar upplägget efter din verksamhet. Vi har även möjlighet att erbjuda konsulttimmar om det bara är en eller ett par saker du behöver hjälp med i din bokföring.  

Läs mer