Vad gör jag om jag behöver hjälp med min bokföring?

1. Sök bland våra hjälpguider

I våra hjälpguider hittar du svar på många frågor och steg för steg beskrivningar för olika funktioner. Klicka på Hjälp i höger hörn inne i Bokio eller gå direkt till Hjälpcenter. Ni kan antingen söka direkt i sökfältet efter det ni undrar eller klicka på Hjälpcenter för att komma till alla guider.

Hjälcenter

Söker man direkt i Sökfältet visas guiderna vid sidan inne på er Bokio-sida. Sök direkt i hjälp

2. Gå med i Facebookgruppen "Bokio entreprenörer - supportar varandra"

I vår Facebookgrupp kan du ställa dina frågor till andra företagare som använder Bokio.  Tack vare alla engagerade användare tar det ofta bara några minuter innan du får svar. Kanske kan du själv också hjälpa andra?  

3. Kontakta supporten

Har du stött på något tekniskt problem? Med Bokio får du tillgång till kostnadsfri support och kan alltid kontakta oss på support@bokio.se. Tänk på att maila in från den e-postadress som är kopplad till ert Bokio-konto. 

Försök även att ställa din fråga så utförligt du kan, så blir det lättare för oss att hjälpa dig. Observera att detta gäller tekniska och systemrelaterade frågor. För bokföringsfrågor hänvisar vi till Anlita en konsult.

4. Anlita en konsult

I Bokio kan du få hjälp med allt från löpande bokföring till bokslut, deklaration och skattefrågor av en professionell konsult.

Välj själv vad du vill ha hjälp med, begär offert från valfri konsult i Bokio och få tillbaka ett kostnadsförslag. Detta ger dig full frihet att skräddarsy ditt eget paket.

Ta kontakt med den byrå som passar dig och få hjälp med all typ av administration och bokföring direkt i Bokio. Läs mer här.

Anlita konsult i Bokio

Läs mer