Kom igång med Zettle i Bokio

Den här integrationen med Zettle kommer systemet automatiskt bokföra i Bokio baserat på händelser i Zettle. För att veta mer om vad som integrationen stödjer så kan du läsa mer här.  Så här gör du för att komma igång.

Steg 1: Gå till Zettle-integrationen

Gå till Zettle-integrationen i vänstermenyn under Tilläggstjänster  Integrationer

Steg 2: Välj konto

Första gången du registrerar Zettle så väljer du bokföringskontot Zettle betalar ut pengar till tex 1930.

Steg 3: Välj datum för import

Välj från vilket datum Zettle ska börja importera Zettle-händelser och automatiskt bokföra dessa.

Steg 4: Klicka på Koppla till Zettle och importera

Klicka på knappen Anslut och importera från Zettle för att importera händelser. OBS! Tänk på att bokföring kommer skapas för alla händelser från valt datum oavsett om du bokfört detta tidigare.

Steg 5: Logga in på Zettle

Du kommer navigeras till ett fönster där Zettle ber dig logga in. Fyll i ditt användarnamn och lösenord för Zettle och logga in.

Steg 6: Acceptera koppling

Godkänn integrationen mellan Bokio och Zettle.

Efter detta skickas du till en samlingssida med skapade dagskassor baserat på transaktionerna i Zettle.