Importera tidsrapportering i Toggl till en faktura

Genom att tidsrapporter med tjänsten Toggl, kan du snabbt och enkelt importera dina timmar till fakturor i Bokio.

Så här funkar det i Toggl

Skapa ett konto och logga in på Toggl. För att vi ska kunna ta emot informationen i Bokio måste du se till att spara dina tider under ett projekt. Antingen kan du skapa ett projekt från början under kategorin Projects i vänstermenyn, eller så kan du lägga till det på den redan inrapporterade tiden.

Välj projektnamn för ditt nya projekt i Toggl

Du måste även se till att skapa en kund för projektet.

Skapa kund för ditt projekt i Toggl

För att koppla Toggl till Bokio måste du hämta en API token. Klicka på din profil i Toggl, längst nere till vänster. Gå in på Profile settings.

Klicka på din profil och gå till Profile settings

Scrolla ner och du hittar din unika API token. Kopiera denna för att klistra in i Bokio.

Kopiera API token från Toggl

Så här funkar det i Bokio

När du kopierat API token från Toggl, går du in på den faktura i Bokio där du vill importera tidsrapporteringen. Scrolla ner till Produkter/tjänster och klicka på Importera från tidsrapportering.

importera_toggl

Klicka på Nytt konto för att koppla ditt Toggl-konto. Välj namn och klistra i API token.

nytt_toggl

Välj tidsperiod som du vill importera från, vilket projekt det gäller och fyll i det pris du ska debitera per timma. När importen är klar har du möjlighet att manuellt justera artikeln, såsom till exempel moms.