Flera användare som kan jobba i samma företag

Varje företag i Bokio kan ha flera användare. Man bjuder enkelt in nya användare till sitt företag under Inställningar → Användare. Klicka på "Lägg till användare".

Skriv e-postadressen till den du vill bjuda in som användare till bolaget.

Här väljer du vilka rättigheter som användaren ska ha. Detta går alltid att gå in och justera i efterhand.

Observera!

Rättigheten "View bookkeeping" behöver vara tillagd för att vissa andra rättigheter ska fungera. Lägger man till exempel till rättigheten "Bookkeep" (att kunna bokföra) så måste användaren också ha rättigheten "View bookkeepoing".