Kan jag lägga till egna konton?

Nej. Just nu kan du inte lägga in egna konton och den stora anledningen till detta är att vi jobbar stenhårt för att automatisera hela bokföringsprocessen. För att lyckas med automatisering krävs det att vi standardiserar så mycket som vi bara kan och då ryker tyvärr möjligheten till egna konton just nu. Får vi till en bra lösning kommer vi givetvis att erbjuda detta också.

Om du har importerat bokföring från ett tidigare bokföringsprogram kan det hända att även konton utanför vår kontoplan importeras. Dessa konton behöver då mappas för att momsrapporten ska hantera dessa korrekt. Klicka på "Mappa konton" under Inställningar -> Kontoplan. Läs mer här om vad det innebär att mappa konton.