Skräddarsy din egen fakturamall

Skräddarsy din egen fakturamall

Att du får betalt från dina kunder är avgörande för att du ska kunna driva ditt företag. Dina kunder behöver veta när de ska betala och förstå villkoren kopplade till ett köp. Därför är det viktigt för ditt företag att kunna skicka fakturor med ett… Läs mer
8 tips för smartare bokföring

8 tips för smartare bokföring

Om du som många andra entreprenörer gör din bokföring själv finns det en hel del saker du kan göra för att underlätta din vardag utan att anlita en bokförare eller revisor. Jonas Lindeberg ger några av hans bästa tips på hur du underlättar din… Läs mer
Rekrytering för startups

Rekrytering för startups

Spännande saker händer på marknaden och nya fenomen som Employer Branding är något de flesta hört talas om när det kommer till att bygga kultur, värderingar och vision. Vi har ställt frågor till Evelina, Bokios HR-chef, för att få en inblick i hur… Läs mer
Skapa löner i 4 steg

Skapa löner i 4 steg

Vi vill att du som arbetsgivare ska kunna hantera löner till dina anställda på ett snabbt och enkelt sätt. Även om du aldrig har gjort det tidigare! Har du ett aktiebolag, ekonomisk förening eller anställda i enskild firma eller handelsbolag så kan… Läs mer
Gör din bokföring i 5 steg

Gör din bokföring i 5 steg

Bokföring är ofta både svårt och tidskrävande. Bokio är skapat för att du ska kunna göra din bokföring helt själv, på ett snabbt, enkelt och automatiserat sätt! Från att ladda upp underlag och bokföra ett verifikat till att göra bokslut och… Läs mer

Bokio Insider - bakom verifikaten

Bokio blogg kommer att vara din möjlighet att kika in bakom gardinen och följa Bokios utveckling på nära håll och kanske kommer du att få en och annan sneak peak på vad som är på väg att förändras. För förändring kommer det att bli, det är tid för… Läs mer