Aktivera fakturaköp

Om du är inbjuden som beta-användare till Fakturaköp så kan du aktivera Fakturaköp från två ställen.

• Under Inställningar → Tilläggstjänster finner du Fakturaköp att aktivera. Om den inte finns där har du inte blivit inbjuden som beta-användare.
  • När du skapar en faktura och klickar publicera så kan du starta Fakturaköp därifrån.

Om du inte har blivit inbjuden så kan du visa intresse genom att fylla i detta formulär.

Steg 1: Bekräfta företagsuppgifter.

Här kommer du bekräfta företagsuppgifter samt ange vilket kontonummer du vill få utbetalningar till.

Steg 2

Under detta steg så genomgår du ett KYC-formulär (know your customer). Enligt lag är vi skyldiga att ställa dessa frågor för att undvika penningtvätt.

Vad händer när jag ansökt?

En person från Ativo Finans kommer kontakta dig inom 1 arbetsdag för att slutföra ansökan. Du kommer bli ombedd att verifiera ditt bankkonto och signera avtal med BankID. När detta är klart kommer tjänsten bli aktiverad i Bokio.

Läs mer här hur det går till när du säljer dina fakturor.