Uppgradera prisplan

För att uppgradera prisplan, klicka på Uppgradera längst ner i vänstermenyn eller gå till Inställningar → Hantera prenumeration.

För dig som inte har någon prisplan kan du välja om du vill uppgradera till Premium eller Premium Plus. Med Premium kan du välja debitering per år eller kvartal, och med Premium Plus debiteras du per kvartal. Varje betalning täcker hela perioden under vilken du har tillgång till Bokios tjänster.

Välj om du vill betala per kvartal eller per år

Fyll i betalningsinfo och bekräfta era uppgifter för att gå vidare.

Fyll i dina betaluppgifter och bekräfta prenumerationen

Efter att betalningen gått igenom skickas du tillbaka till sidan för din valda prisplan. Gå till fliken Kvitto för att ladda ner ditt kvitto för köpet.

Kvittot laddas även upp under Uppladdat och kan hämtas under Att göra.

Hur bokför jag inköp av Bokio prisplan?

Använd bokföringsmallen Inköp tjänster 25% moms.

Läs mer

Betalningsvillkor prisplaner
Vanliga frågor om Bokios prisplaner