Uppgradera prisplan

Just nu sker en uppdatering av våra prisplaner. Många funktioner flyttar den 1 oktober till betalda prisplaner. Du som befintlig Bokioanvändare kan uppgradera din plan redan idag och spara upp till 40% i 12 månader. Erbjudandet gäller om du uppgraderar före 1 oktober.

För att uppgradera prisplan, klicka på Uppgradera längst ner i vänstermenyn eller på bannern på översiktssidan. Välj den prisplan du vill uppgradera till, antingen Balans eller Business, och om du vill betala årsvis eller månadsvis. Klicka på Fortsätt till kassan för att betala.

Uppgradera prisplan

Du skickas nu vidare till betalningen som sker via Stripe.

Betala din prisplan

Efter att betalningen gått igenom skickas du tillbaka till sidan för Prisplaner. Här kan laddar du ner kvittot för köpet. Skulle du lämna sidan så hittar du tillbaka genom att klicka på Uppgradera längst ner i vänstermenyn.

OBS!
Du som väljer att betala månadsvis får ditt kvitto först då pengarna börjar dras den 1 oktober.

Hämta kvitto för köp av prisplan

Hur bokför jag inköp av Bokio prisplan?

Ladda upp kvittot för inköpet och använd bokföringsmallen Inköp tjänster 25% moms.

Bokför inköp av prisplan