Anslut Swish Företag till Bokio

Du som har Bokio Företagskonto har möjlighet att koppla Swish Företag direkt till Bokio och kan numera enkelt hantera dina Swish-transaktioner direkt genom din Att göra-lista.

Du kommer igång med Swish Företag genom Bank → Swish i vänstermenyn. Klicka på Anslut Swish Företag.

Klicka på Anslut Swish Företag

I nästa steg får du välja om du vill skapa ett nytt Swish-nummer eller om du vill ansluta ett redan befintligt Swish-nummer.

Välj om du vill ha nytt Swish-nummer eller ansluta ett befintligt

I sista steget behöver du bara bekräfta dina uppgifter och signera med Bank ID, sedan är det klart!

Granska och bekräfta med Bank ID

Du kan nu ta emot Swish-betalningar till ditt Bokio Företagskonto!

Nu är Swish Företag aktiverat på ditt Bokio Företagskonto!