Kom igång med Bokio Byrå

 

För att skapa konto som redovisningsbyrå i Bokio måste du gå via sidan för redovisningsbyråer eller gå direkt till signupflödet här.

Skulle du redan ha en användare som du vill koppla till Bokio Byrå så kan du göra det genom att klicka på Koppla ditt konto.

Koppla byrå till befintligt bokiokonto

Skapa ny användare

För att skapa en ny användare får du börja med att fylla i din e-post, för- och efternamn. Se till att läsa igenom igenom våra allmänna villkor och personuppgiftsbiträdesavtalet och godkänn för att gå vidare.

Fyll i e-post och namn för att skapa byrå

Nu kommer det skickas ett mejl till dig där du via en länk direkt kan aktivera din e-postadress. Alternativt kan du ange koden manuellt som finns med i meddelandet och därefter klicka på Fortsätt.

Skulle du inte få något mail kan det vara bra att titta i Skräpkorgen. Annars kan du klicka på Skicka igen för att skicka en ny aktiveringskod. Mottar du trots allt inte mail från oss så får du gärna höra av dig till support@bokio.se så hjälper vi dig.

Verifiera e-post

När e-postadressen är aktiverad är det dags att välja lösenord. Välj ett så "starkt" lösenord som möjligt. Klicka på Fortsätt.

Välj lösenord

Skapa byrå

Nu har du skapat din användare i Bokio! För att gå vidare ska du nu välja om du vill skapa en byrå eller om du ska bli inbjuden till en redan existerande byrå i Bokio. För att bli inbjuden måste du kontakta administratören för byrån och be hen att bjuda in dig som användare.

Hur vill du fortsätta?

Väljer du att skapa en byrå så kommer du få fylla i byrånamn samt organisationsnummer.

Fyll i byrånamn och organisationsnummer

Sådär, nu är din byrå skapad och du kan komma igång med dina kunder i Bokios byråmiljö!

Översikt din byrå

Skulle du ha använt Bokio tidigare och ha företag kopplade till din användare så kan du lägga till dessa på din byrå genom att koppla existerande kunder.

Läs mer