Kom igång med Bokio Byrå

 

För att skapa konto som redovisningsbyrå i Bokio måste du gå via sidan för redovisningsbyråer eller gå direkt till signupflödet här.

Skapa ny användare

För att skapa en ny användare får du börja med att fylla i din e-post, för- och efternamn. Se till att läsa igenom våra allmänna villkor och personuppgiftsbiträdesavtalet och godkänn för att gå vidare:

Skapa Byråkonto eller via befintligt Bokiokonto
I ovan steg kan du även välja att skapa en byrå med ett redan befintligt Bokiokonto via länken i blå, understruken, text:

Koppla befintligt Bokiokonto

Efter att steget att skapa ett konto fullföljts, kommer det skickas ett mejl till dig där du via en länk direkt kan aktivera din e-postadress. Alternativt kan du ange koden manuellt som finns med i meddelandet och därefter klicka på Fortsätt.

Skulle du inte få något mail kan det vara bra att titta i Skräpkorgen. Annars kan du klicka på Skicka igen för att skicka en ny aktiveringskod. Mottar du trots allt inte mail från oss så får du gärna höra av dig till byrasupport@bokio.se så hjälper vi dig.

mailkod till Byrå

När e-postadressen är aktiverad är det dags att välja lösenord. Välj ett så "starkt" lösenord som möjligt. Klicka sedan på Fortsätt.

Välj lösenord

Skapa byrå

Nu har du skapat din användare i Bokio!

För att fortsätta skapandet av din byrå i Bokio följer du nedan steg för att hitta din byrå. Du kan antingen fylla i organisationsnumret för din byrå, eller skriva dess namn i sökrutan:

Sök efter byrå

Väljer du att skriva in din byrås uppgifter manuellt, eller inte hittar byrån via ovan steg, kommer du få fylla i byråns uppgifter som t.ex. organisationsnummer i denna vy och därefter välja Bekräfta och slutför:

Manuellt ifyllande kring Byrå

Sådär, nu är din byrå skapad och du kan komma igång med dina kunder i Bokios byråmiljö!

Kundöversikt färdig byrå

Skulle du ha använt Bokio tidigare och ha företag kopplade till din användare så kan du lägga till dessa på din byrå genom att koppla existerande kunder.

När du nu är en Byråanvändare i Bokio, vad skulle då inte passa bättre än att bli byråpartner till framtidens redovisningstjänst? Tillsammans når vi vår gemensamma vision om att hjälpa fler företagare att driva framgångsrika företag.

Ansök om att bli byråpartner här.

Läs mer om Bokio Byrå