Vad för tilläggstjänster erbjuder Bokio?

Här kan du läsa om de tilläggstjänster vi erbjuder när det kommer till hjälp med bokföring, tekniska problem och bokslut.

Prioriterad support

Behöver hjälp med att använda vår produkt och få svar snabbt? Då kan du teckna prioriterad support. Vi ser till att svara på dina frågor inom 24h på arbetsdagar, du får också tillgång till vår livechatt som är bemannad under vanliga arbetstimmar. Tjänsten faktureras i förskott en gång om året (1200 kr ex. moms). Gå in under Bokföringstjänster i appen för att teckna ditt bolag för prio-support.

Läs mer här.

Bokslutshjälp

Vill du slippa bekymra dig för bokslutsarbetet så finns det även möjlighet att köpa hjälp från våra experter direkt från systemet. Välj vår bokslutshjälp i steg 2 och fyll i formuläret. Den här tjänsten erbjuds idag enbart för enskilda firmor och aktiebolag.

Läs mer här.

Bokio Partner

Vårt partner-tillägg är alternativet för dig som vill att din bokföring ska skötas helt och hållet av en personlig redovisningskonsult.

Vi kan hjälpa dig med billig bokföring och hjälpa med att svara på alla typer av frågor som du har kring ditt företagande. Kontakt kan tas direkt genom systemet och alla partnerkunder har en personlig kontaktperson som hanterar just ditt företags bokföring.

Läs mer här.

Konsultation

Behöver du mer hjälp med din bokföring men vill ej ingå partneravtal? Då kan du köpa konsulttimmar av oss.

https://www.bokio.se/hjalp/bokio-medlemskap/tillaggstjanster/konsultation/

Aktuella priser

Klicka här för att se våra aktuella priser.