Kom igång med Bokio idag!

Med företagskonto och automatiserad bokföring samlat blir allt enklare, tryggare och billigare. Kom igång direkt, du binder dig inte till något.

Skapa konto Se våra priser
Så växte Studac tillsammans med Bokio

Från idé till över 300 kunder – så växte Studac tillsammans med Bokio

Från en idé under skoltiden till en fullfjädrad redovisningsbyrå med över 300 kunder på bara ett par år. Så hittade grundaren Elon Walldén och byrån Studac en lucka på marknaden.

Genom att rekrytera aktiva ekonomistudenter och användningen av modern teknik har Studac i samarbete med Bokio upplevt en imponerande tillväxt sedan starten 2021.

– Det började som ett enmansprojekt, säger Studacs grundare, Elon Walldén, som själv började hjälpa småföretagare med bokföring under studietiden. Insikten om att bokföringsprocessen inte längre var den tröga, manuella syssla den en gång var, utan hade blivit betydligt mer tillgänglig tack vare smidiga system som Bokio, blev en vändpunkt.

Med 14 anställda varav tolv studenter, och grundaren själv, har Studac skapat en arbetskultur där självständighet och agilitet står i centrum.

– Man måste vara redo att lära sig på egen hand och ta ansvar för sin egen kundstock, säger Elon. Konsulterna, eller studenterna på Studac pluggar ofta masterprogrammet på Uppsala universitet och jobbar i mån av tid vid sidan av studierna. På Studac får de ta stort ansvar över sitt arbete och kundstock. De får arbetslivserfarenhet samtidigt som de är väldigt kompetenta när det kommer till såväl ekonomi som digitala verktyg.

– Vi vill gärna ha interna unika sätt att jobba med människor på, som passar dagens moderna sätt att anpassa redovisningen på, säger Elon Walldén.

Samarbetet med Bokio har varit en katalysator för Studacs framgångar.

– När vi nådde 50 kunder och kunde bli en Bokiopartner tog det fart rejält. Vi växte från cirka 50 kunder till över 300 väldigt fort, säger Elon.

Att valet föll på just Bokio var en självklarhet, dels för hur enkelt systemet är, men även tack vare Bokio Företagskonto.

– Bokio är det mest pedagogiska redovisningsprogrammet på marknaden. Det är väldigt enkelt att komma in och du sparar mycket tid på att arbeta med ett interaktivt program som är lättbegripligt och enkelt att lära upp nya studenter i.

– Att kunderna också har Bokio Företagskonto gör processen mycket smidigare vilket gör det enklare för oss att göra ett bra jobb.

Kom igång med Bokio idag!

Med företagskonto och automatiserad bokföring samlat blir allt enklare, tryggare och billigare. Kom igång direkt, du binder dig inte till något.

Skapa konto Se våra priser