Kom igång med Bokio idag!

Med företagskonto och automatiserad bokföring samlat blir allt enklare, tryggare och billigare. Kom igång direkt, du binder dig inte till något.

Skapa konto Se våra priser
Nyhet - koppla din e-handel till Bokio och bokför försäljningen med ett klick!

Nyhet - koppla din e-handel till Bokio och bokför försäljningen med ett klick!

Är du trött på tidskrävande bokföring i din e-handel? Eller känner du dig osäker på om bokföringen blir korrekt? Nu kan du enkelt koppla Bokio till din e-handel och spara tid, frustration och pengar!

Plötsligt blev bokföring och admin för e-handlare enkelt!

Med vår sömlösa integration mellan Bokio och WooCommerce (snart även Shopify) kan du enkelt göra din bokföring själv och samla all företagsadmin på ett ställe, utan några kostsamma omvägar via tredje part. Försäljningen från din e-handelsplattform hämtas automatiskt till Bokio på timbasis, och vid slutet av dagen sammanställs alla ordrar till en fakturajournal som du enkelt bokför med några klick!

Bokio + e-handel = enkelt

Försäljning som sker via en e-handelsplattform kan vara lite knepigt att bokföra, men med Bokio blir det enkelt! Dina ordrar som du säljer under dagen samlas ihop till en fakturajournal, där också eventuella returer (återbetalningar) ingår. Du kan öppna fakturajournalen för att se vilka ordrar den består av, därefter får du ett färdigt bokföringsförslag som du enkelt registrerar med ett klick!

Även utbetalningarna från dina betallösningar (såsom Klarna, Stripe eller Swish) hanterar du enkelt genom att bokföra dem med hjälp av de färdiga mallarna som hjälper dig redovisa avgifter och moms korrekt!

  • Automatisk beräkning av moms på din försäljning och du slipper fundera på bokföringskonton, debet och kredit
  • Enkel hantering och bokföring av både utbetalningar och avgifter med hjälp av bokföringsmallar
  • Du sparar tid och minskar även risken för fel – bli trygg med att din bokföring följer de lagstadgade reglerna och riktlinjer som Skatteverket önskar.

Koppla till din e-handel

Läs mer om hur du bokför försäljning från din e-handel i Bokio

Direkt koppling mellan dina system

Slipp tveka över vilken tredjepartslösning som är bäst för att koppla samman ditt bokföringssystem med din e-handelsplattform. Integrationen i Bokio går direkt till din e-handelsplattform utan omvägar via ett kostsamt tredjepartsprogram.

Koppla till e-handelsplattformen WooCommerce

Så kopplar du din e-handel till Bokio

Just nu tillgänglig för alla användare

E-handelsintegrationen är just nu i beta och du kan, oavsett prisplan, använda integrationen helt kostnadsfritt. När den på sikt blir ännu mer kraftfull och fullskalig kommer integrationen ingå i våra premiumplaner.

Kom igång på nolltid!

Vi har strävat efter att göra det så enkelt som möjligt att sätta upp integrationen mellan Bokio och din e-handelsplattform. Du ska inte behöva rådfråga en redovisningskonsult eller teknisk support för att komma igång, svara bara på några enkla frågor om din e-handelsbutik – sen är du igång!

Om du vill testa dig fram i lugn och ro utan att påverka bokföringen i ditt företag kan du testa alla funktioner i ett testbolag i Bokio.

Koppla till din e-handel

Kom igång med Bokio idag!

Med företagskonto och automatiserad bokföring samlat blir allt enklare, tryggare och billigare. Kom igång direkt, du binder dig inte till något.

Skapa konto Se våra priser