Kom igång med Bokio idag!

Med företagskonto och automatiserad bokföring samlat blir allt enklare, tryggare och billigare. Kom igång direkt, du binder dig inte till något.

Skapa konto Se våra priser
Evelina Sandelius, HR-chefen som utlovar överraskning till fredagsfikat

Evelina Sandelius, HR-chefen som utlovar överraskning till fredagsfikat

Välkommen Evelina, Bokios första och splirrans nya HR-chef, nu vill vi veta mer om dig!

- Hej Evelina, Bokios nya Head of People, hur känns det?

Det känns riktigt roligt! Fantastiskt bra och har fått ett fint mottagande och blivit bemött utav ett härlig gäng med massa energi.

- Vad har du gjort innan Bokio?

Jag är utbildad butikschef i grunden men har jobbat med HR i mer eller mindre 10 år snart. Började jobba på förvaltningsrätten och det var där jag kom in på HR. Efter det fortsatte karriären vidare som HR ansvarig på Constructor och därefter var jag HR Business Partner på Collector.

- Vad har du för förväntningar på Bokio och vad lockade dig att söka dig hit?

Mina förväntningar är att vara med och se hur Bokio fortsätter att växa, att ta del och lära utav de kompetenta medarbetarna som finns här idag och att tillsammans ha roligt, växa ihop och allt behålla Bokio-andan vid liv!

Det som lockade mig mest var Bokios moderna tänk, att det finns ett stort fokus på personal och att skapa en god företagskultur. Ett bolag som tar in en HR person tidigt gör rätt och har rätt fokus, vilket jag tycker känns väldigt intressant.

- Vad tror du är det bästa med att jobba inom Start-up branschen?

Det innebär nya bolag som tänker annorlunda, fokus på personal, man skapar nya, digitala affärer och är ständigt i framkant. Jag tror start up branschen erbjuder massa att lära och en ny typ av energi som jag är peppad på att ta del utav.

- Vad innebär egentligen din roll som head of people och vad kommer du tillföra här?

Rollen som HR-chef innebär att mitt största ansvar är personalen, att se till så att alla mår bra, är motiverade och arbetar i en bra arbetsmiljö. Sen är det viktigt att se till att de anställda utvecklas och har de verktyg de behöver för att klara av sitt arbete och göra det så bra som möjligt.

Det jag kommer tillföra är att jag kommer ifrån att ha jobbat med människor i flera år, vilket gör att jag kommer med ett nytt perspektiv och en annan insikt. Så den erfarenheten kommer jag att bidrar med men också självklart att vara med och fortsätta stärka, och bibehålla den goda kultur som byggts upp hittills på Bokio.

- Vad gillar du att göra på fritiden?

På fritiden så umgås jag med vänner, spenderar mycket tid med min familj, älskar matlagning - just nu är jag inne i period där vi försöker laga mycket vegetariskt vilket jag tycker är kul och lite utmanande. Trivs väldigt bra i alla typer av sociala sammanhang och att dricka gott vin.

- Om man har några frågor om hur det är att jobba på Bokio, kan man kontakta dig direkt?

Självklart, maila gärna mig på evelina.s@bokio.se.

- Vad tar du med dig när det är din tur för fredagsfikat?

Mitt äss i rockärmen för fredagsfikat är min Citronkaka med saltlakrits(!!!) och har Bokio lite tur kanske jag bjussar på en liten uppvisning i jonglering!!


Evelina Sandelius, LinkedIn

Kom igång med Bokio idag!

Med företagskonto och automatiserad bokföring samlat blir allt enklare, tryggare och billigare. Kom igång direkt, du binder dig inte till något.

Skapa konto Se våra priser