Kom igång med Bokio idag!

Med företagskonto och automatiserad bokföring samlat blir allt enklare, tryggare och billigare. Kom igång direkt, du binder dig inte till något.

Skapa konto Se våra priser
Därför är det just nu som du ska starta ditt företag!

Därför är det just nu som du ska starta ditt företag!

Att starta ett företag i dagens företagsklimat kan tyckas skrämmande. Men att vardagen inte ser ut som den brukar göra är kan ha sina fördelar när det kommer till att starta bolag.

Nya innovativa lösningar

För närvarande finns det många saker som människor inte kan göra på det traditionella sättet. Allt ifrån att äta middag på restaurang, gå till frisören eller träffa släkt och vänner. Har du kanske en idé som löser ett problem utifrån samhällets nya förutsättningar? Att hitta nya luckor på marknaden kan ge dig möjlighet att skapa en unik affär med god lönsamhet. 

På grund av ekonomisk osäkerhet är det många företag som får det kämpigt. Du kanske upptäcker att det nu finns mindre konkurrens inom din bransch, vilket ger dig möjlighet att ta plats! Det är dock viktigt att du alltid ser till att hantera ditt företagande på ett säkert sätt och i enlighet med myndigheternas rekommendationer och riktlinjer.

E-handeln blomstrar

Samtidigt som de fysiska butikerna har haft det tufft, går det bättre än någonsin för e-handeln. Varor och tjänster som kan förbrukas i hemmet, såsom heminredning, cyklar och streamingtjänster, är några exempel på produkter som har ökat i försäljning den senaste tiden. Det finns luckor på marknaden inom särskilda branscher, det svåra kan vara att hitta dem. Men gör du det så finns alla möjligheter för en lyckad företagsresa.

Jobba hemifrån är det nya normala

Att arbeta hemifrån är en bra utgångspunkt för att komma igång med ditt företag till en låg kostnad. Du har bra tillgänglighet samtidigt som ditt schema kan vara mer flexibelt. Skulle du trots allt bestämma dig för att hyra ett kontor eller annan lokal, är det inte helt omöjligt att du nu kan få mer fördelaktiga priser eftersom många lokaler står tomma. Du bör naturligtvis först se till att det är en kostnadseffektiv lösning för ditt företag och att det passar in i din budget.

Människor söker nya jobb

Med ökningen av uppsägningar sedan krisens början ökar också antalet talanger som söker jobb. Du kanske har lättare att få nya anställningar för ditt företag och kan bygga ett starkt team som hjälper dig att förverkliga din idé!

Förbered dig med en online-baserad bokföringstjänst

När du startar ditt företag är det viktigt att hålla kostnaderna nere. Förbered dig genom att välja en bokföringstjänst där du kan hantera din ekonomi utan att spendera ett öre!

Bokio är en bokföringstjänst som är perfekt för småföretagare. Att göra din bokföring är viktigt för att hålla koll på din ekonomi och Bokio har många funktioner som kan hjälpa dig. Importera transaktioner från din bank eller ladda upp kvitton så hjälper vi dig att registrera dem på rätt konton med bara några få klick.

Du kan också skapa, skicka, spåra och registrera dina fakturor så att du vet exakt vad du är skyldig. Bokio har också automatiserad rapportering! Våra rapporter är en utmärkt utgångspunkt för dig att använda i din affärsplan eller för att hjälpa dig när du skapar en budget.

Läs mer om hur du startar ett företag!

Kom igång med Bokio idag!

Med företagskonto och automatiserad bokföring samlat blir allt enklare, tryggare och billigare. Kom igång direkt, du binder dig inte till något.

Skapa konto Se våra priser