599 kr/mån

Bokio Premium Plus

För första gången någonsin kan du få cashback direkt i ditt bokföringsprogram! Premium Plus är designad för att ge mer – med företagskonto i Bokio får du pengar tillbaka på både kortköp och insatt kapital.

Tjäna pengar på ditt företagskonto i Bokio

Sköt företagets ekonomi på samma ställe som du bokför med Bokio Företagskonto – ett integrerat bankkonto utan transaktionskostnader eller dolda avgifter. Med Premium Plus får du 4% återbäring på insatt kapital!

Spara pengar på varje kortköp

Med cashback får du 1% tillbaka varje gång du betalar med ditt Bokio företagskort! Dessutom håller du koll på kvittona för dina inköp med smarta notiser direkt i Bokios mobilapp.

Extra trygghet med mer support

Oavsett erfarenhet kan du bokföra själv med Bokio, men ibland kan man ändå känna sig osäker. Premium Plus erbjuder snabba svar med livechatt och bokföringssupport, så att du slipper riskera tidskrävande fel.

Kan jag verkligen tjäna pengar med Premium Plus?

Det kan du! Beroende på saldot på ditt Bokio Företagskonto och summan av dina kortköp kan du faktiskt få mer tillbaka än vad du betalar per månad. Räkna själv med hjälp av kalkylatorn.

Du tjänar:

1568 kr

/ Månad

4% årlig återbäring på insatt kapital:

500 kr

1% cashback på kortköp:

1667 kr

Premium Plus avgift:

-599 kr

  • Utbetalning av cashback och återbäring sker per månad
  • Kontantuttag ej inkluderat i cashback
Skapa konto

Vanliga frågor

Vad är Premium Plus?

Premium Plus gör det möjligt för dig att tjäna pengar direkt i din bokföringstjänst! Med Premium Plus får du finansiell återbäring på ditt Bokio Företagskonto (återbäring på insatt kapital och cashback på kortköp) samt extra support med livechatt och hjälp med bokföringsfrågor. Prisplanen Premium Plus kostar 599 kr/mån och tecknas med kvartalsvis avtals- och betalningsperiod.

 

Har du exempelvis 300 000 kr hos Bokio och gör kortköp för 2 500 kr (med företagskortet som är kopplat till bankkontot) under månaden får du med 4% återbäring på insatt kapital och 1% cashback på kortköp får du en total återbäring på 1 025 kr kommande månad. Detta innebär alltså att du tjänar in kostnaden för Premium Plus (599 kr) och dessutom tjänar 426 kr på att använda Bokio istället för låta dina pengar ligga på transaktionskonton utan återbäring eller ränta hos andra banker. Använd kalkylatorn för att beräkna din cashback.

Hur beräknas cashback och återbäring?

Återbäringen på ditt kapital hos Bokio är i dagsläget 4% per år (365 dagar). Återbäringen beräknas på ditt dagliga saldo och betalas ut varje månad i efterskott till ditt Bokio Företagskonto. 

 

Cashback på dina kortköp med 1% beräknas på allt du spenderar på kortet, dvs 1% per korttransaktion (exkl. kontantuttag) och summeras per månad och betalas likt återbäringen ut varje månad i efterskott till ditt Bokio Företagskonto.

Hur betalas cashback och återbäring ut?

Både återbäring på insatt kapital och cashback på kortköp betalas ut månadsvis i efterskott direkt till ditt Bokio Företagskonto.

Finns det någon bindningstid för Premium Plus?

Premium Plus tecknas med avtals- och betalningsperiod per kvartal. Cashback och återbäring betalas ut månadsvis under hela bindningstiden.

Måste jag ha Bokio Företagskonto för att skaffa Premium Plus

Om du inte har Bokio Företagskonto har du inte möjlighet att få finansiell återbäring på de finansiella tjänsterna (cashback på kortköp och återbäring på insatt kapital). Däremot kan du ändå ta del av de andra fördelarna med Premium Plus såsom gratis bokföringssupport och livechatt.

Läs mer frågor om Premium Plus

Få svar på bokföringsfrågor när du behöver det

Slipp lägga extra tid och riskera kostsamma fel i din bokföring. Med Premium Plus får du gratis bokföringssupport direkt i Bokio!

Din fråga hanteras direkt kopplat till det underlag eller verifikat du behöver hjälp med. Du slipper hoppa mellan olika system och följer enkelt upp ärendet där vi guidar dig hur du ska gå tillväga och vilken mall som ska användas. Sedan färdigställer du bokföringen enkelt själv!

Bokföringssupport

Företagskontot som gör det ovanligt enkelt att bokföra

Betala, bokför, klart!

Med Bokio Företagskonto sköter du enkelt alla betalningar på samma ställe som du bokför med integrerat bankkonto och bankgiro. Ladda upp fakturan, lägg till betalning, signera med BankID och bokför. Allt på ett och samma ställe.

Automatisk avprickning

Fakturera dina kunder direkt i Bokio och ta betalt med företagskontot. Kundens betalning matchas sedan mot fakturan i Bokio som prickas av och bokförs helt automatiskt!

Full koll på alla kvitton

Med ett företagskort slipper du göra privata utlägg! Betala med Bokiokortet och få notis om att fota kvittot direkt i mobilappen. Transaktionerna synkas till ditt konto, redo att bokföras med några få klick!

Läs mer om företagskonto

Det här får du också med Bokio

Bokföring som du klarar själv

Vi vet hur frustrerande det är att behöva ha koll på bokföringskonton, debet och kredit. Därför har vi våra mallar så att du slipper. Sök på det du vill bokföra, välj mall, klart!

Läs mer om bokföring

Samarbeta med dina kollegor

Bjud in hur många användare du vill! I Bokio finns ingen begränsning och du kan enkelt välja vilka funktioner respektive användare ska ha tillgång till.

Läs mer om användare
Få offert från redovisningsbyrå

Fakturera dina kunder

Fakturera och skicka direkt till kund, följ upp fakturahändelser i realtid, ta betalt och bokför automatiskt. Anpassade tjänster såsom e-faktura, offerter, tidrapportering och mycket mer.

Läs mer om fakturering
Automatiska rapporter

Moms beräknas automatiskt

Du behöver inte beräkna momsen själv, det sköter Bokios färdiga mallar. Momsrapporten genereras automatiskt som du kan enkelt ladda ner för att deklarera till Skatteverket.

Läs mer om moms
Du kan ha obegränsat antal kunder

Integrerad lönehantering

Lägg till anställda, skapa lönespecifikation och få hjälp med uträkning av lön, semester, skatter mm. Bokföring och arbetsgivardeklaration skapas automatiskt.

Läs mer om löner
Gör bokslut och årsredovisning i Bokio

Bokslut och deklaration

Gör bokslutet själv direkt i Bokio! NE-bilagan för enskilda firmor genereras automatiskt. Deklaration och årsredovisning för aktiebolag görs på 15 minuter med vår smarta integration.

Läs mer om bokslut

Vill du veta mer om Premium Plus? Boka möte med oss!

Vi ser fram emot att möta dig och svara på dina frågor kring Premium Plus. Mötet är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något på förhand.

 

Genom att kontakta Bokio kommer dina personuppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Vi lagrar information på din enhet som krävs för att Bokio ska fungera. Läs mer i vår cookiepolicy. Vi skulle också vilja lagra cookies för marknadsföring och analys som hjälper oss att göra Bokio bättre. Får vi göra det?