Vilken prisplan ska jag välja?

Vilken prisplan du ska välja beror på vilka fördelar du vill få för ditt företag. Alla funktioner såsom bokföring, banktjänster, fakturering, lönehantering och rapportering ingår oavsett om du väljer Premium eller Premium Plus.

Skillnaden mellan planerna är att du med Premium Plus har möjlighet att tjäna pengar på ditt företagskonto. Premium Plus ger dig nämligen återbäring (f.n. 2%) på ditt kontosaldo och 1% cashback på alla kortköp. Återbäringen fungerar och beräknas på samma sätt som ränta. Till skillnad från de flesta banker får du en fördelaktig återbäring utan tak utan att behöva låsa dina pengar. Du har fria uttag och återbäringen betalas ut månadsvis till ditt Bokio Företagskonto. Beroende på ditt kontosaldo kan du alltså tjäna pengar direkt i din bokföringstjänst! Använd kalkylatorn för att beräkna din återbäring. Med Premium Plus får du dessutom gratis bokföringssupport där du har möjlighet att få hjälp med bokföringsfrågor direkt i Bokio.

Jämför våra planer mer i detalj här