Kom igång med Bokio idag!

Med företagskonto och automatiserad bokföring samlat blir allt enklare, tryggare och billigare. Kom igång direkt, du binder dig inte till något.

Skapa konto Se våra priser
Nyheter & uppdateringar 28 november

Nyheter & uppdateringar 28 november

I denna veckas release vill vi presentera Bokios nya huvudmeny, som fått sig ett rejält ansiktslyft! Utöver nya menyn har vi också hunnit med att uppdatera designen för Inställningar för att göra den mer lättnavigerad och dessutom ska det nu vara ännu lättare att komma igång med Bokio med hjälp av en ny "Kom igång".

Allmänt

 • Ny navigering och meny. Läs mer här.
 • Ny "Kom igång"-guide. Vi presenterar Bokios funktioner för bokföring, fakturering och löner ett bättre sätt inne i systemet och du har direkt tillgång till både filmer och guider som kan vara bra att se när man börjar använda Bokio.

 • Nytt utseende på sidan "Inställningar". En fräsch och enklare design för att hantera företagets inställningar.
 • Bokio kan nu läggas till på startskärmen i Android och iOS. Tyvärr går det inte just nu att lägga till en specifik sida, till exempel "Mina utlägg" i Företag A. Vi hoppas kunna lösa detta men vet ännu inte om det går.
 • När en ny version av Bokio lanseras så har många tidigare fått att flera sidor inte kan laddas. Detta på grund av att de filerna som behövs för den sidan inte längre finns kvar. Lösningen är att ladda om sidan men det är ju inte så lätt att veta så framöver kommer ni i det läget få upp detta meddelande. 

Bokföring

 • Vid import av tidigare bokföring har de räkenskapsår som skapats i Bokio i vissa fall kunnat flyttas. Det kunde i sin tur medföra att bokföringen blev fel. Nu får ni istället information om importerade räkenskapsår inte matchar de räkenskapsår som redan finns sparade eller om importen skulle orsaka ett glapp mellan räkenskapsår.
 • Milersättning och ett par andra bokföringsmallar har inte kunnat användas korrekt tillsammans med bankimporter och utlägg. För att förhindra att fel uppstår har vi för tillfället blockerat dessa mallar när man bokför en bankimport eller ett utlägg. En tillfällig workaround är att använda den manuella bokföringen. För bank importer kan man också först skapa verifikatet för t.ex. Milersättning som en vanlig kostnad och därefter associera det verifikatet med den importerade bank raden. 

 • Registrering av betalning från Bokfört sidan ska nu fungera bättre. Tidigare kunde fel information visas när man registrerade flera på varandra följande betalningar. Nu laddas informationen för korrekt verifikat när man väljer att registrera en betalning från Bokfört.
 • PDF export av Huvudboken ser nu vettigare ut och är mer lik övriga rapportexporter. Ytterligare information rörande perioden visas och kolumner för olika delar är nu justerade på samma sätt.

Fakturor

 • För er som importerar er tidsrapportering till Bokio via Toggl så har vi gjort ett par förbättringar.
  • Gränssnittet för att lägga till ett nytt konto fungerar bättre.
  • Vi kan nu läsa även rader som saknar Projekt/Klient i Toggl.
  • Att ändra datum för importen har fått några små buggfixar

Leverantörsfakturor

 • Nu syns det tydligare på leverantörsfakturor som markerats som betalda (även om summan inte stämmer helt med inbetalt belopp). 

Utlägg

 • Sidan "Alla utlägg" har fått en ny kolumn (Betaldatum) och att man kan sortera på kolumnerna Summa, Utläggsdatum och Betaldatum. Sidan har också ändrats så att inte alla utlägg visas på en gång så att den är snabbare för bolag med många utlägg. 

Kom igång med Bokio idag!

Med företagskonto och automatiserad bokföring samlat blir allt enklare, tryggare och billigare. Kom igång direkt, du binder dig inte till något.

Skapa konto Se våra priser