Bokio i samarbete med Uber

Bokio förenklar ekonomiarbetet för dig som Uber-partner

Bokio är glada att kunna erbjuda dig som Uber-partner ett bättre sätt att helt gratis ta hand om din administration. För att ta del av erbjudandet behöver du bara skapa ett konto.

Skapa konto i Bokio

Med Bokio kan du sköta din fakturering bokföring och lönehantering för ditt företag helt gratis. Vi hjälper dig även att ta hand om momshantering och bokslut så att du inte ska behöva spendera onödiga pengar på något som du enkelt kan ta hand om själv.

Nedan finns en kortare beskrivning kring det viktigaste du som du som partner med Uber behöver veta för att använda Bokio. Skulle du ha några frågor kring hur systemet fungerar så kan du kolla i vår Hjälp eller mejla till uber@bokio.se så ska vi svara på dem så snabbt vi hinner.

Uber

Bokföra utbetalningen från Uber

Varje vecka får du som partner en utbetalning från Uber för föregående veckas körningar. Du måste bokföra alla kvitton, dvs för varje körning och vi har gjort det superenkelt att lösa detta.
Det enklaste sättet för dig att bokföra detta är att vidarebefordra mailet till ditt företags kvittoinkorg som du skapat under inställningar. Då hamnar underlaget i din att göra-lista. När du sedan klickar upp underlaget i att göra-listan kan du välja att söka efter "Uber utbetalning" så bör du få upp hur du bokför detta. Systemet kommer efter hand att själv lära sig detta och rekommendera det till dig men till en början är det inte säkert att det kommer att hitta rätt. Nu fyller du bara i fälten som efterfrågas och som du enkelt kan hitta på din faktura så hanterar vi automatiskt moms osv.

Avgiften från Uber bokförs sedan separat som en kostnad med mallen "Uber avgift".