2019-11-23

Techutmanaren Bokio tar ytterligare ett stort kliv för att bli Europas främsta bokföringsmjukvara. Nu presenterar göteborgsbolaget ett eget företagspaket som ska ersätta storbankernas.

Företagspaketet, som är gratis för alla Bokios användare, innehåller ett företagskonto, kort, och funktioner som att kunna direkt betala löner till anställda, automatisk avprickning av fakturor och mycket mer.

– Vi går in i en ny fas där vi på allvar kan utmana fler branscher än bara bokföringsbranschen. Med det nya Bokio kan företagarna sköta allt det administrativa och ekonomiska direkt i Bokio, säger Bokios vd Viktor Stensson.

Erbjudandet lanseras kort efter att Bokio och Red Flag gått ihop och är möjligt då Red Flag sedan tidigare är ett registrerat betalningsinstitut hos Finansinspektionen.

– Företagspaketet är en produkt utformad för att våra användare ska slippa dubbelarbete och kunna effektivisera sina verksamheter. Bokio har alltid och kommer alltid att arbeta för att våra kunder ska kunna bli så framgångsrika som möjligt, säger Viktor Stensson.

Företagspaketet är gratis för alla Bokioanvändare. Det finns dock en möjlighet att betala extra för att bland annat få ett eget bankgironummer och andra administrativa fördelar.

Läs mer om funktionerna i Bokios nya lösning

För mer information, kontakta:

Viktor Stensson | VD | 073 818 98 48 | viktor@bokio.se