Bokio Premium Plus

Mer pengar i fickan med Premium Plus

Med 4% återbäring* på ditt kontosaldo och 1% cashback på kortköp kan du faktiskt tjäna mer pengar än vad du betalar varje månad.

*Som din banks ränta, fast bättre!

Linje

Återbäring utan beloppsgräns

Automatisk arbetsgivardeklaration (AGI)

Bank och bokföring i ett

Spara pengar

Utbetalning varje månad

Fria uttag

Ingen bindningstid

Spara tid

3 månader avtalstid

Anpassade fakturafunktioner

Inga transaktionskostnader

Inga dolda avgifter

För bra för att vara sant? Räkna själv ut vad du kan tjäna

Vår återbäring funkar på samma sätt som ränta, med skillnaden att du troligen får mer från Bokio än vad du hade fått hos banken!

Du tjänar:

1568 kr

/ Månad

4% återbäring på kontosaldo:

500 kr

1% cashback på kortköp:

1667 kr

Premium Plus avgift:

-599 kr

  • 4% på årsbasis men betalas månadsvis
  • Fast återbäring (%) under hela abonnemangsperioden (kvartalsvis)
  • Återbäring beräknas på samma sätt som banker räknar ränta

Powered by Svea

Vanliga frågor

Vad ingår i Premium Plus?

Premium Plus gör det möjligt för dig att tjäna pengar direkt i din bokföringstjänst! Med Premium Plus får du finansiell återbäring på ditt Bokio Företagskonto (återbäring på insatt kapital och cashback på kortköp) samt extra support med livechatt och hjälp med bokföringsfrågor. Prisplanen Premium Plus kostar 599 kr/mån och tecknas med kvartalsvis avtals- och betalningsperiod.

 

Har du exempelvis 300 000 kr hos Bokio och gör kortköp för 2 500 kr (med företagskortet som är kopplat till bankkontot) under månaden får du med 4% återbäring på insatt kapital och 1% cashback på kortköp får du en total återbäring på 1 025 kr kommande månad. Detta innebär alltså att du tjänar in kostnaden för Premium Plus (599 kr) och dessutom tjänar 426 kr på att använda Bokio istället för låta dina pengar ligga på transaktionskonton utan återbäring eller ränta hos andra banker. Använd kalkylatorn för att beräkna din cashback.

Vad är skillnaden mellan ränta och återbäring?

Bankkontot du får med Bokio Företagskonto är placerat hos Svea Bank. Återbäringen från Bokio kan inte kallas för "ränta" eftersom det bara är de som förvaltar pengar som kan ge ut ränta (dina pengar är rent tekniskt hos Svea Bank och inte hos Bokio). Återbäringen beräknas dock på exakt samma sätt med skillnaden att du troligen får högre återbäring från Bokio än vad du hade fått om du hade förhandlat själv med din bank!

Hur beräknas och betalas cashback och återbäring ut?

Återbäringen på ditt kapital hos Bokio är i dagsläget 4% per år (365 dagar). Återbäringen beräknas på ditt dagliga saldo och betalas ut varje månad i efterskott till ditt Bokio Företagskonto. Det finns ingen minimi- eller maxbelopp för återbäringen.

 

Cashback på dina kortköp med 1% beräknas på allt du spenderar på kortet, dvs 1% per korttransaktion (exkl. kontantuttag) och summeras per månad och betalas likt återbäringen ut varje månad i efterskott till ditt Bokio Företagskonto.

Är återbäringen (%) låst under hela abonnemangsperioden?

Abonnemangsperioden för Premium Plus är ett kvartal (3 månader) och återbäringen (i %) är låst under samma tid och kommer alltså inte ändras under pågående abonnemang.

Finns det någon bindningstid för Premium Plus?

Premium Plus tecknas med avtals- och betalningsperiod per kvartal. Cashback och återbäring betalas ut månadsvis under hela bindningstiden.

Kan jag uppgradera till Premium Plus mitt i en månad?

Ja! Återbäringen på ditt Bokio Företagskonto räknas ut per dag och cashbacken per kortköp. Det innebär att återbäringen och cashbacken beräknas från den dag du uppgraderar till Premium Plus. Det betalas sedan ut i månaden därpå för de dagar som du haft Premium Plus.

Kan jag byta mellan Bokios prisplaner?

Det går bra! Premium Plus tecknas med abonnemang- och betalningsperiod per kvartal. Har du redan Premium i Bokio så betalar du endast mellanskillnaden per månad för Premium Plus under resterande abonnemangsperiod med Premium. Läs mer om hur det funkar här.

 

Det går också bra att byta från Premium Plus till Premium. Ändringen sker då först efter att din abonnemangsperiod (3 månader) med Premium Plus är slut.

 

Läs mer vanliga frågor om prisplaner här

Läs mer frågor om Premium Plus

Varför Premium Plus?

Bättre än din banks ränta

Med Premium Plus får du 4% återbäring på ditt kontosaldo (ingen beloppsgräns) utan att låsa dina pengar! Vår återbäring funkar precis på samma sätt som räntan du får hos banken.

Spara pengar på varje kortköp

1% cashback på alla dina köp, både online och i butik. Med ett företagskort i Bokio slipper du ligga ute med pengar privat och får pengar tillbaka på köpet!

Bank och bokföring hör ihop

Att separera bank och bokföring skapar onödig friktion och extra kostnader. Samla istället allt i ett med ett med integrerat bankkonto direkt i Bokio – inga transaktionskostnader eller dolda avgifter.

Få svar på bokföringsfrågor när du behöver det

Slipp lägga extra tid och riskera kostsamma fel i din bokföring. Med Premium Plus får du gratis bokföringssupport direkt i Bokio!

Din fråga hanteras direkt kopplat till det underlag eller verifikat du behöver hjälp med. Du slipper hoppa mellan olika system och följer enkelt upp ärendet där vi guidar dig hur du ska gå tillväga och vilken mall som ska användas. Sedan färdigställer du bokföringen enkelt själv!

Bokföringssupport

Företagskontot som gör det ovanligt enkelt att bokföra

Betala, bokför, klart!

Med Bokio Företagskonto sköter du enkelt alla betalningar på samma ställe som du bokför med integrerat bankkonto och bankgiro. Ladda upp fakturan, lägg till betalning, signera med BankID och bokför. Allt på ett och samma ställe.

Automatisk avprickning

Fakturera dina kunder direkt i Bokio och ta betalt med företagskontot. Kundens betalning matchas sedan mot fakturan i Bokio som prickas av och bokförs helt automatiskt!

Full koll på alla kvitton

Med ett företagskort slipper du göra privata utlägg! Betala med Bokiokortet och få notis om att fota kvittot direkt i mobilappen. Transaktionerna synkas till ditt konto, redo att bokföras med några få klick!

Läs mer om företagskonto

Det här får du också med Bokio

Bokföring som du klarar själv

Vi vet hur frustrerande det är att behöva ha koll på bokföringskonton, debet och kredit. Därför har vi våra mallar så att du slipper. Sök på det du vill bokföra, välj mall, klart!

Läs mer om bokföring

Samarbeta med dina kollegor

Bjud in hur många användare du vill! I Bokio finns ingen begränsning och du kan enkelt välja vilka funktioner respektive användare ska ha tillgång till.

Läs mer om användare
Få offert från redovisningsbyrå

Fakturera dina kunder

Fakturera och skicka direkt till kund, följ upp fakturahändelser i realtid, ta betalt och bokför automatiskt. Anpassade tjänster såsom e-faktura, offerter, tidrapportering och mycket mer.

Läs mer om fakturering
Automatiska rapporter

Moms beräknas automatiskt

Du behöver inte beräkna momsen själv, det sköter Bokios färdiga mallar. Momsrapporten genereras automatiskt som du kan enkelt ladda ner för att deklarera till Skatteverket.

Läs mer om moms
Du kan ha obegränsat antal kunder

Integrerad lönehantering

Lägg till anställda, skapa lönespecifikation och få hjälp med uträkning av lön, semester, skatter mm. Bokföring och arbetsgivardeklaration skapas automatiskt.

Läs mer om löner
Gör bokslut och årsredovisning i Bokio

Bokslut och deklaration

Gör bokslutet själv direkt i Bokio! NE-bilagan för enskilda firmor genereras automatiskt. Deklaration och årsredovisning för aktiebolag görs på 15 minuter med vår smarta integration.

Läs mer om bokslut

Vill du veta mer om Premium Plus? Boka möte med oss!

Vi ser fram emot att möta dig och svara på dina frågor kring Premium Plus. Mötet är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något på förhand.

 

Genom att kontakta Bokio kommer dina personuppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Vi lagrar information på din enhet som krävs för att Bokio ska fungera. Läs mer i vår cookiepolicy. Vi skulle också vilja lagra cookies för marknadsföring och analys som hjälper oss att göra Bokio bättre. Får vi göra det?