Faktura eller kontantfaktura?

Du kan välja mellan att skapa en faktura eller en så kallad kontantfaktura. En kontantfaktura betalas samma dag som den skickas iväg eller skrivs ut, alltså på plats. Detta gör att man kan ta emot kontanter även om företaget inte innehar en kassaapparat.

På översiktssidan av Fakturor finns en knapp "Skapa faktura". Klicka på den för att skapa en ny kundfaktura. Vill du skapa en kontantfaktura eller kreditfaktura finns en pil där du kan välja mellan samtliga tre.

Läs guiderna om hur du skapar en faktura respektive hur du skapar en kontantfaktura i Bokio.

Fakturera kunder