Hur lägger jag till eller ändrar registrerad e-postadress?

För att ändra registrerad e-postadress gör du på samma sätt som när man lägger till en ny användare. Gå till Användare under Inställningar.

Gå till Användare under Inställningar

Här ser du samtliga användare på företaget, samt vilken användare om är satt som företagsägare. För att ändra den e-postadress du loggar in med i Bokio måste du lägga till den som användare. Klicka på Lägg till användare.

Klicka på Lägg till användare

Fyll i den nya e-postadressen och lägg till rättigheter.

Fyll i e-post och klicka i rättigheter

Vill du bara ha en e-postadress registrerad på ditt bolag så kan du nu ändra företagsägare och välja den nya adressen. Därefter loggar du in med den nya adressen i Bokio för att sedan ta bort användaren med den gamla adressen under Inställningar → Användare.