Kom igång med Bokio idag!

Med företagskonto och automatiserad bokföring samlat blir allt enklare, tryggare och billigare. Kom igång direkt, du binder dig inte till något.

Skapa konto Se våra priser

Är du Sveriges Bästa Företagare?

Har du vad som krävs för att bli utsedd till Sveriges bästa företagare? Eller känner du någon som förtjänar den äran? Nu har du chansen att vinna 10 000 kronor eller nominera en värdig kandidat som förtjänar extra uppmärksamhet.

Bokio letar just nu efter företagare som spelar en avgörande roll i sina lokala områden. Dessa eldsjälar bidrar till hela samhällets utveckling och trivsel. Är du en av dem, eller känner du någon som är det?

Så här går det till

Den du nominerar kan vara en uppskattad individ som alltid sprider glädje, någon som har utvecklat en produkt som passar perfekt in i lokalsamhället, eller någon annan som på ett eller annat sätt bidrar positivt till sitt samhälle. Självklart är det tillåtet att nominera sig själv!

Vad tittar vi på?

När vi utser den framtida vinnaren är den primära faktorn hur företaget påverkar sitt lokalsamhälle positivt. Vi söker företagare som bidrar med antingen jobbmöjligheter, samhällsservice eller lokala utvecklingsinitiativ. Hållbarhet och ansvarstagande är också centrala aspekter som Bokios jury kommer att fokusera på.

Andra egenskaper som juryn kommer att värdesätta inkluderar:

  • Innovation och kreativitet: Hur företaget tänker nytt och utvecklas.
  • Finansiell hållbarhet och tillväxt: Hur företaget växer och hanterar sina resurser.
  • Anpassningsförmåga och motståndskraft: Hur företaget hanterar förändringar och utmaningar.

Rösta på din favorit

Om du blir nominerad får du ditt porträtt, företagsnamn samt namn publicerat på Bokio.se/SBF2024 där andra företagare, kunder och användare kan gå in och rösta. Vinnaren utses genom en kombination av folkets röster och en jury, där båda har samma rösttyngd.

Nominera nu!

Känner du en eldsjäl som förtjänar att bli Sveriges bästa företagare? Eller är du själv den personen? Tveka inte! Nominera dig själv eller någon annan direkt via vår nomineringssida. Tillsammans kan vi lyfta fram och hylla de fantastiska företagare som gör skillnad i våra lokala samhällen.

Nominera här!

Lycka till!

 

Kom igång med Bokio idag!

Med företagskonto och automatiserad bokföring samlat blir allt enklare, tryggare och billigare. Kom igång direkt, du binder dig inte till något.

Skapa konto Se våra priser