Kom igång med Bokio idag!

Med företagskonto och automatiserad bokföring samlat blir allt enklare, tryggare och billigare. Kom igång direkt, du binder dig inte till något.

Skapa konto Se våra priser
Information om Bokio företagskort 22 juni 2023

Information om Bokio företagskort 22 juni 2023

Vi fick idag den 22 juni 2023 nyheten att vår kortleverantör RailsR/UAB Payrnet har problem som innebär att betalkort kopplat till gamla Bokio Företagskonto tyvärr upphör att fungera.

För att du som påverkas av detta ska ha möjlighet att få ett nytt kort så snart som möjligt öppnar vi upp så att du redan idag kan uppgradera till nya Bokio Företagskonto. Detta gör du genom att logga in på ditt Bokiokonto och gå till sidan Bank och skattekonton. Med uppgraderingen behåller du samma bankgironummer och när ansökan blivit godkänd får du hjälp att flytta över pengarna till ditt nya bankkonto. Alla nya banktjänster, inklusive ditt nya företagskort, erbjuds genom ett samarbete med Svea Bank. Med nya Bokio Företagskonto får du:

  • Bankkonto
  • Mastercard debetkort
  • Bankgiro
  • IBAN-nummer (kommer snart)
  • Sparkonto (kommer snart)
  • Cashback på kortköp och återbäring på insatt kapital (för Premium Plus)

Här hittar du svar på några frågor angående ditt Bokio företagskort.

Varför kommer beskedet om avslutad kortservice med så kort framförhållning?

Vi fick idag nyheten att vår kortleverantör RailsR/UAB Payrnet har problem som innebär att ditt betalkort kopplat till Bokio Företagskonto upphör att fungera. Eftersom detta påverkar våra kortinnehavare har vi valt att dela all relevant information så snart som möjligt.

Är mina pengar säkra i och med problemen hos kortleverantören?

Dina pengar är säkra. Företagskontot med dina pengar förvaltas inte av vår kortleverantör. Det innebär att du kan fortsätta använda ditt nuvarande företagskonto för betalningar, men du kan inte använda ditt tidigare kopplade kort.

När får jag ett nytt fungerande kort?

När du uppgraderar till det nya Bokio Företagskonto uppskattar vi att ett nytt betalkort kan levereras inom ungefär 7-14 bankdagar. Alla nya banktjänster, inklusive ditt nya företagskort, erbjuds genom ett samarbete med Svea Bank.

Hur kan jag uppgradera till det nya företagskontot?

För dig som idag har vårt gamla företagskonto hittar du ansökan för det nya Bokio Företagskonto direkt på sidan Bank och skattekonto. Vi arbetar skyndsamt med att öppna upp ansökan för övriga användare.

Kommer det här medföra ytterligare kostnader för mig?

Vårt nya företagskonto ingår utan extra kostnad för våra Bokio Premium kunder. För dig som redan är Premiumkund betyder detta alltså att du inte kommer få ytterligare kostnader.

 

Har du inte fått svar på din fråga? Då får du gärna kontakta oss på support@bokio.se.

Kom igång med Bokio idag!

Med företagskonto och automatiserad bokföring samlat blir allt enklare, tryggare och billigare. Kom igång direkt, du binder dig inte till något.

Skapa konto Se våra priser