2022-01-11
 
Rekordfart i kundtillväxt och 20 000 betalande användare, nu tar Bokio med sig momentum in i 2022 och släpper en uppgraderad digital årsredovisning.

– Vi går in i 2022 med 63 000 aktiva månadsanvändare. Nu siktar vi på ännu starkare tillväxt och en högre utvecklingshastighet 2022, säger Viktor Stensson, VD och grundare på Bokio.

När Bokio i augusti valde att lansera betalda prisplaner var målet att nå 15 000 betalande användare innan årsslutet. Målet slogs redan under hösten och tillväxttakten visar inga indikationer på att avta. Nu har Bokio fler än 20 000 betalande användare och siktar på att dubbla antalet under 2022.

– Kundtillströmningen under sista halvåret 2021 bevisar att vi har en populär produkt som är värd att betala för. Vi har hittills vuxit till stor del genom word of mouth. Nu skalar vi upp vår marknadsföring för att bibehålla momentum och hoppas att kunna överträffa målen även för 2022, säger Viktor Stensson.

När Bokio nu ökar takten släpper det sin omarbetade digitala årsredovisningstjänst som ytterligare ska bidra till ökade intäkter och nya kunder. Tjänsten gör det möjligt för företagare att snabbt och enkelt göra bokslut, skapa årsredovisning, signera digitalt och skicka direkt till Bolagsverket.

– Tjänsten har tagits emot väl av såväl befintliga som nya kunder som för över sin data till Bokio för att göra sin årsredovisning. Vi är säkra på att många som testar lösningen kommer att stanna i Bokio, säger Viktor Stensson.

För mer information eller intervjuförfrågningar, kontakta:
Adam Norlin Persson, Communications Manager, 073-712 06 94, adam.n@bokio.se